Po─Źetna Uncategorized Wespa Spaces proslavila otvaranje novog koncepta Wespa business & lounge u Green...

Wespa Spaces proslavila otvaranje novog koncepta Wespa business & lounge u Green Gold centru

Wespa Spaces je proslavila 3. rodendan, otvorenjem novog koncepta Wespa Business & Lounge u Green Gold centru u Zagrebu. Ovaj novi koncept je nastavak ideje Wespa Spaces Huba, uz fokus na poticajno okru┼żenje koje kombinira najbolje od tradicionalnog i modernog, gdje tvrtke mogu koristiti prostore po potrebi, dok pritom u┼żivaju u prednostima poslovnog umre┼żavanja i tehnolo┼íkim inovacijama.

Dok digitalna revolucija preoblikuje poslovni svijet, istovremeno se mijenja i koncept uredskog prostora. Zahvaljuju─çi tehnologiji i pristupu informacijama, nikad nije bilo lak┼íe pokrenuti posao. No, s brzim dono┼íenjem odluka i promjenama dolazi i potreba za prilagodljivim poslovnim prostorima. Ovdje na scenu stupa koncept serviced office-a koji pru┼ża fleksibilnost, tehnolo┼íke integracije i potpuno opremljene prostore za suvremene poslovne zahtjeve.

Amir Babovi─ç, suosniva─Ź Wespa Spaces, vidi ovaj prostor kao mjesto gdje se poduzetnici iz raznih sektora mogu umre┼żiti, dijeliti resurse i rasti zajedno. U usporedbi s tradicionalnim uredima ili djeljenim prostorima, serviced office pru┼ża dodatne prednosti. “Koncept je sli─Źan Uberu”, poja┼ínjava Babovi─ç. “Umjesto posjedovanja, pru┼żamo iskustvo.” To se o─Źituje ne samo kroz fleksibilne prostore, ve─ç i kroz omogu─çavanje interakcija, suradnje i pristupa resursima na na─Źin koji podupire rast i inovacije, a sve uz razinu privatnosti koju osigurava vlastiti ured. Djeljenjem resursa izvan ureda, uz redovnu operativnu podrsku upravljanju prostorom, Serviced office predstavlja najbolje od oba svijeta.

S vi┼íe od 6000 kvadratnih metara u novog prostoru, Wespa Business & Lounge postavlja nove standarde za poslovne prostore u regiji. Osim ┼íto pru┼ża potrebnu podr┼íku za poslovanje, stvaraju se i prilike za mentorstvo, u─Źenje i suradnju, ┼íto je klju─Źno za moderne tvrtke. Dru┼ítveni i prostori za doga─Ĺanja, sastanke, edukacije i prezentacije pro┼íiruju izbor usluga dostupnim svim stanarima poslovnog centra Grada Zagreba.

WESPA, u partnerstvu s PB Grupom, nastavlja postavljati visoke standarde u svijetu poslovnih prostora. S ciljem slu┼żenja ┼íiroj poslovnoj zajednici, njihovi pro┼íireni objekti poput Wespa Business & Lounge pru┼żaju ne samo prostor, ve─ç i platformu za zajednicu, socijalni kontakt, inovacije, suradnju i rast.

Koncept serviced office-a, posebno onih poput Wespa Business & Lounge, ne samo da predstavlja budućnost, već i reflektira trenutne potrebe suvremenih tvrtki za prilagodljivim, inovativnim i financijski efikasnim riješenjima.