Vrlo je bitno ući u jesen potpuno spremni po pitanju ljepote, zdravlja i kondicije. Svaka smjena godišnjih doba donosi nove uvjete zbog kojih treba prilagoditi cijeli organizam. Dugotrajna izloženost suncu i morskoj vodi tijekom ljeta, iako nama godi, donekle predstavlja stres za kožu koja pamti sve ekstremne uvijete, što se u konačnici i vidi na samoj koži. Nepravilna prehrana, užurban način života, premalo fizičkih aktivnosti kao i malo slobodnog vremena, utječe na cijeli organizam.

U Termama Tuhelj formirali su nekoliko odličnih programa i novih wellness tretmana koji će Vam uvelike pomoći u vraćanju organizma u balans. Osim novih jesenskih programa u Svijetu sauna u kojima možete uživati u programima grožđem, mentom, termalnim blatom, čokoladom, u SPAeVITA centru otkrit ćete nove tretmane i masaže: masaža Kalma, Magic face, masaža Shiatzu i Anđeoski dodir vode.

Magic face
Magic face

Na Vodenom planetu, gosti mogu doživjeti razne vježbe u vodi s fizioterapeutom na temelju kojih mogu naučiti koliko je važno kretanje u vodi, a ponudom vitalne hrane i naučiti više o zdravim namirnicama, začinima i hladno prešanim uljima.

Shiatzu masaža je istočnjačka masaža koja dovodi u ravnotežu kretanje životne energije. Masira se pritiskom prsta na određene teške na taj način se budi skrivena energija u tijelu. Anđeoski dodir vode objedinjuje ljepote reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i shiatsu tehnike. Koncept masaže, istezanja, vježbi dubokog disanja kao i kontrole mišićnog i mentalnog tonusa u samom termalnom bazenu.