Početna Gastro Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado  vraćamo. Ovu godinu Zvonimirova  124, mjesto je u kojem ćemo usred gradske vreve uživati u mirnoj oazi u kojoj nas očekuje pravi hedonizam. Duhu Božića  i važnosti  zajedništva u  velikoj obitelji  Šare oduvijek se  pridaje  posebna  pažnja a želja je  isto  prenijeti i gostima  restorana.

„Tema ovogodišnjeg Adventa u Bote je čarobna šuma koja svakom pruža priliku sa se izgubi u božićnoj bajci prepunoj nevjerojatnih  okusa  i mirisa. Na samom ulazu čekaju vas velike zvijezde koje su uistinu pale u našu  čarobnu  šumu kako bi  ljudima osvijetlile i uljepašale ovo posebno doba godine. Bota je sada  mjesto u kojem nestaje stvarnost i kreće hedonizam!“ – otkriva dizajnerica interijera Nina – Pixy With Love.

Restoran Bota Šare za vrijeme Adventa svakog će četvrtka i petka uz živu glazbu gostima predstaviti svoje najbolje specijalitete. Čitav tim restorana Bota zasukao je rukave da bi svoj okoliš, interijer i gastro ponudu pretvorili u pravu gastro bajku!“ – ističe Antonela Šare.

Ove godinu  na Vašoj najdražoj  zagrebačkoj gastro adresi u Čarobnoj šumi čekaju Vas  brojna iznenađenja. Živa vatra, velike zvijezde i njihalica za dvoje prekrivena baršunom idealna je  kulisa za božićnu fotku koja će nam još dugo ostati kao draga  uspomena.

Iz uvijek bogate Botine riblje vitirine odabrani su najbolji komadi svježe jadranske ribe za tri jela dostojna blagdanskog stola, a koja možete napraviti i u svom domu. To su carpaccio od orade iz Malog Stona s divljom narančom, brudet od brancina i cipola te jadranske lignje na dubrovački s toplim krumpirom i rikulom.

Advent u Bote ovog Božića mjesto je okupljanja, slavlja i stvaranja najljepših uspomena u krugu obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i svih dragih ljudi koje ćemo tek upoznati na ovoj adresi.