Najbolje svjetske slalomašice sutra će voziti utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“, a među njima će biti i jedna hrvatska predstavnica – Leona Popović. Mlada skijašica iz Mrkoplja u posljednjih tjedan dana imala je problema s ozljedom koju je zadobila na veleslalomskoj utrci u Semmeringu, međutim ipak se uspjela pripremiti za sutrašnji slalom.

Tijekom cijele sezone brusila sam formu kako bih mogla nastupiti na Sljemenu – tu su naši navijači i lijepo je nakon cijele sezone kada putujemo po cijelom svijetu vratiti se doma pred svoju publiku. Veselim se svom nastupu i dobroj atmosferi i navijačima“, izjavila je Leona.

I dok će Popović voziti u natjecateljskom dijelu, Ida Štimac, naša druga jako perspektivna skijašica, koja je među najboljima u svijetu u svom godištu, bit će predvozačica s kamerom.

Ženska utrka slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ počinje sutra s prvom vožnjom u 13 sati, dok je druga vožnja na rasporedu u 16.15. Kao i prijašnjih godina očekuje se veliki broj navijača na Sljemenu, a ulaznice se na dan utrke mogu kupiti na svim polaznim stanicama autobusa za Sljeme – Mihaljevac i Stubičke Toplice. Cijena ulaznica iznosi 30 kuna za odrasle te 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do 7 godina ulaz je besplatan.

Uz dvije odlične vožnje najboljih slalomašica svijeta, brojnu publiku i ove godine očekuje besplatan prijevoz, hrana i piće kao i atraktivna zabava na Krumpirištu gdje će koncert održati najbolji hrvatski disco bend Joe Panda & Da Banda, a za održavanje dobre atmosfere brinut će se i DJ Čičak te poznati voditelj Luka Bulić.

Ulaznice za mušku utrku, koja se održava u četvrtak, 5. siječnja, dostupne su putem on line sustava www.ulaznice.hr, cijena za odrasle iznosi 50, a za djecu od 7 do 15 godina 25 kuna.

  • U suradnji s Feravinom darujemo 4 x 2 ulaznice za mušku utrku 5. siječnja.
  • Prijave primamo u komentare ispod članka do sutra, 3. siječnja u 15 sati!

Dobitnici:

  1. Irena Pozder
  2. Mario Šakotić
  3. Dejan Pitteroff
  4. Nikolina Mavračić

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here