Bez obzira radili se o zabavici u krugu obitelji, ili želite okupiti sve prijatelje i širu rodbinu, vjenčanje će biti dan koji ćete pamtiti.

Za one romantične, predložit ćemo ugođaj baroknog Dvorca Mihanović. Za one nešto malo modernije tu je topli, ali moderni ambijent restorana Lati u hotelu Well****. Za sve one koji se ne žele pretjerano živcirati, Terme Tuhelj, s timom stručnjaka, nude organizaciju svadbenih svečanosti od 50 do 400 osoba. Dugogodišnje gastronomsko iskustvo, spoj tradicionalne i suvremene kuhinje te moderan pristup organizaciji svadbenih svečanosti do najsitnijih detalja, omogućit će vama i vašim gostima dan za pamćenje.

dvorac-mihanovic-plavi-salon-dekoracija-stola

Malo intimno vjenčanje u parku Dvorca Mihanović i svadbena svečanost u veličanstvenim dvoranama do stotinu uzvanika odličan su izbor za svadbene svečanosti u krugu najuže obitelji i prijatelja. Restoran Dvorac Mihanović idealan je i za tematska dvorska ili srednjovjekovna vjenčanja koja će oduševiti uzvanike, jer lokacija dvorca, njegovi barokni saloni, prekrasan park te terasa s pogledom na zagorski krajolik nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Hotel Well**** s tri dvorane nudi organizaciju svadbene svečanosti do 400 osoba. Ugostiteljski tim pomoći će vam u kreiranju jedinstvenog spoja okusa i mirisa, a organizatori će pripremiti sve do najsitnijih detalja kako ne biste trebali brinuti o ničemu. Pozivnice, zahvalnice, glazbeni sastav, dekoracije, svjetlosni efekti, pokloni za goste…, od sada više nisu vaša briga. Amfiteatar hotela Well**** bit će idealno mjesto za organizaciju prijema za goste i druženja uz piće dobrodošlice dok uživate u zvucima harfa, violina ili tamburaša.

vjencanje03

A da bi sve bilo baš onako kako ste zamislili, Terme Tuhelj svim mladencima poklanjaju noćenje s doručkom u hotelskom apartmanu, pjenušac pri dolasku te deset posto popusta na sve smještajne pakete za goste svadbene svečanosti. Tu su i brojna druga iznenađenja poput organizacije djevojačkih i momačkih večeri te posebne ponude za bajkoviti medeni mjesec.

vjencanje05

Planiranje vjenčanja nije samo određivanje datuma i mjesta njegova održavanja, to je mala avantura za koju je potrebno puno truda, mašte i ljubavi.

Obogatite svoje vjenčanje originalnim idejama. Usidrite se u svojoj bračnoj luci, a organizaciju prepustite Termama Tuhelj!