Početna Izbor Vinart Grand Tasting – novi datumi, nova lokacija, novi model

Vinart Grand Tasting – novi datumi, nova lokacija, novi model

Najvažniji poslovni vinski događaj, sajam Vinart Grand Tasting u 2021. bio je planiran u terminu krajem travnja. Zbog razvoja pandemije i važećih mjera, organizatori su umjesto ovogodišnjeg poslovnog sajma odlučili napraviti vinski outlet, odnosno trgovinu sa ponajboljim hrvatskim vinima i tako pomoći vinarima pogođenim prošlogodišnjom lošom turističkom sezonom i ovom predsezonom. Vinski outlet bit će postavljen na prostranom platou sa sjeverne strane Muzeja Suvremene Umjetnosti u četvrtak i petak 3. i 4. lipnja 2021., a radno vrijeme će biti od 12 do 19 h.

„Na ovaj potez odlučili smo se zbog zaštite zdravlja svih nas. U 2020. godini, uz pridržavanje i poštivanje svih epidemioloških preporuka, održali smo dva uspješna, dobro posjećena vinska festivala na otvorenom, stoga smo uvjereni da ove godine možemo napraviti trgovinu na otvorenom koja će biti sigurno okruženje za naše vinare, partnere i kupce. Važno je da svi zajedno budemo odgovorni i slušamo preporuke stručnih osoba. Uz mala odricanja i prilagodbu situaciji možemo sačuvati zdravlje, ali i nastaviti raditi“, poručuju organizatori iz tvrtke Vinart.

Planirani program radionica koje su trebale prethoditi sajmu se odgađa, a novi termini su, 28.5. i 29.5. te 1.6. i 2.6., a održat će se uz poštivanje epidemioloških preporuka u hotelu Dubrovnik u centru grada. Više o novostima i programu, uskoro možete naći na www.grandtasting-vinart.hr

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here