Dreft Fashion Week (Foto:DFW)Treću modnu večer otvorila je Natalija Smogor s atraktivnom crnom kolekcijom. Modni dvojac Fyodor Golan iz Londona žene je odjenuo u kožu, dok se  Toni Rico pobrinuo za izgled muškaraca. Učinio ih je vizualno nježnijima i poletnijima no što je inače slučaj. S kolekcijom za oba spola predstavio se Carlos Diez čiju je odjeću obilježilo grubo pletivo i print.

Već prepoznatljiva po performansima Ivana Popović nije omanula, samo što se sada njezina kolekcija puno više svidjela publici. A i performans je bio uistinu impresivan – akrobatski. Publika je još vidjela modele kreacije Martine Šporiš s puno crne i sivih tonova, perja i trakica koje asociraju na ptice.

Treću večer i 16. Dreft Fashion Week zatvoren je revijom londonsko-švedskog dua Aminaka Wilmont. Kolekcija je istovremeno i moćna i senzualna, a svidjela se i publici u Hypo centru.

A među njima je bila i Ivana Omazić, dizajnerica čiji je svjetski uspjeh na domaću javnost ostavio prilično snažan dojam. Njezino je mišljenje kako bi učinci ovakvih događanja, kojih je puno, bili puno veći ako bi se snage ujedinile. U prvim redovima publike bila je ulična prodavačica cvijeća baka Ruža, Uršula Tolj, Ivanka Mazurkijević, Sven Medvešek i drugi.

[youtube BQiDXSVsQeg nolink]