Najljepše doba godine nedavno nam je pokucalo na vrata, a s njime i sve zimske radosti u kojima često ispašta upravo naša koža. Koliko god se pokušali zaštiti i oblačiti višeslojnu odjeću, to definitivno nije dovoljno kako bi koža ostala njegovana i kako bi prošla bez posljedica. Poznato je da je koža lica najosjetljivija, ali i najmanje zaštićena za vrijeme ovih hladnijih dana, stoga je odgovarajuća njega upravo ono za čime je bitno posezati. Ispucale usnice još su jedan od problema s kojim se suočavaju mnoge pripadnice ljepšeg spola. Potrebno je naglasiti kako ljekarne danas nisu samo mjesta za preuzimanje antibiotika ili kupovinu vitamina, već savršene beauty destinacije u kojima je iz prve ruke moguće dobiti i savjet stručnjaka.

Korištenje hidratantnih krema jedina je i najdjelotvornija opcija koja će zaštititi i očuvati kožu, a ovisno o tome o kakvom se tipu kože radi, Vichy u svom bogatom asortimanu proizvoda krije za svaki po nešto. Kako se godišnja doba mijenjaju, tako se mijenja i svakodnevna rutina, no ključno je razmišljati kako nije ljeto jedino doba kada je koža izložena UV zračenju. Faktor je nužan čak i kada je vani minus, a sunčeve zrake koje nam se ne čine toliko jake, uvijek su prisutne. Uživanje u toplim kupkama i tuširanje u vreloj vodi isušuje kožu i utječe na njezinu dehidraciju. Iz tog razloga je adekvatna njega izuzetno potrebna. Savršena vijest je da Vichy ima cijeli spektar proizvoda među kojima će se sigurno naći onaj koji će odgovarati svakome licu tijekom zimskih mjeseci. Ovisno o tipu kože i njezinih zimskih potreba, postoje linije proizvoda ili kombinacije proizvoda iz linija koje su već svima dobro poznate i omiljene: Minéral 89, Aqualia Thermal, Idéalia, Slow Âge, Liftactiv, Neovadiol, Nutrilogie i Normaderm.

Sjajne vijesti su da je Vichy, kako bi ispunio blagdanske želje svojih vjernih korisnika, pokrenuo novogodišnju akciju u kojoj su uživale Ana Begić Tahiri, Martina Vuletić, Tina Walme, Lidija Lešić, Pamela Smoljanić i Dajana Pajkić u Madis Pharm ljekarni u City Centru West u Zagrebu, isprobavajući i tražeći savršenu liniju proizvoda za sebe. Ova fenomenalna blagdanska akcija se nastavlja i održat će se u odabranim ljekarnama, a ono što vas očekuje su posebna iznenađenja, poput testiranja tipa kože i vlasišta, popusti i razne pogodnosti te naravno, ugodno druženje. Iduće blagdansko druženje održat će se u subotu, 21. prosinca 2019. u Zagrebu (Farmacia Arena Zagreb), Splitu (Farmacia Mall of Split), Rijeci (Farmacia Tower Center Rijeka) i u Osijeku (Mandis Pharm Portanova Osijek).

Ukoliko se tijekom trajanja akcije odlučite za neki proizvod iz prethodno nabrojanih linija proizvoda Vichy njege za lice, na poklon ćete dobiti kozmetičku torbicu i Naturalblend balzam za usne. Vrijeme je darivanja, a u ovom asortimanu ćete vrlo lako pronaći savršen poklon za nekoga jako dragog ili počastiti sebe. Zato posjetite Vichy na jednoj od odabranih lokacija, jer vas očekuje besplatan pregled kože te personalizirana preporuka proizvoda. Vrijedan savjet stručnjaka na svakoj od lokacija, još je jedan od razloga da ne propustite ovu novogodišnju akciju, jer iz prve ruke možete dobiti odgovor na tražena pitanja i stručnu preporuku. Uz to, Vichy je za vas pripremio i 20% popusta na sve Vichy proizvode i besplatne uzorke za njegu kože i kose. Poklon uz kupnju je dostupan u svim Vichy partner ljekarnama (do isteka zaliha).

Samo pomislite na želju i svjedočite pravoj zimskoj čaroliji – Make a Wish, Make a Vichy! Više informacija dostupno je na: https://www.vichy.hr/clanci/local-promo/a64697.aspx