Postavljanjem velike kugle na Cvjetnom trgu u Zagrebu Purina je najavila lansiranje novog proizvoda u asortimanu hrane za mačke – FRISKIES Hairball formulu protiv nastajanja kuglica od dlake. Poznato je da kućni ljubimci uvelike utječu na pozitivno raspoloženje svojih vlasnika. Stoga su prolaznici koji su se ovog vikenda našli na ,,zagrebačkoj špici” imali priliku na instalaciju zalijepiti svoje poruke sreće, dok su vlasnici mačaka dodatno dobili savjete kako svojim ljubimcima osigurati pravilnu prehranu.

©G.I.Tepeš

Mačke su vesela i razigrana bića koja već samim svojim postojanjem usrećuju vlasnike, a smijeh dokazano pozitivno utječe na zdravlje i dobro raspoloženje ljudi. Svi vlasnici znaju kako su mačke vrlo uredne životinje koje se svakodnevno umivaju i uređuju krzno, pri čemu često progutaju čak do dvije trećine otpale dlake. Kako im te kuglice nakupljene dlake ne bi radile probleme u probavnom sustavu, Purina je razvila posebnu formulu.

©G.I.Tepeš

Novi proizvod, FRISKIES Hairball suha hrana za mačke, dolazi u varijanti s okusom piletine i dodanog povrća. Dodana vlakna iz repinih rezanaca pomažu smanjiti stvaranje kuglica od dlake u probavnom traktu, a zahvaljujući esencijalnim mineralima i vitaminu D ovaj proizvod doprinosi zdravlju zubi i kosti mačke.

Razveselite i vi svoju mačku s novim proizvodom, ukusnim granulama u obliku oblaka. Ne zaboravite  posudicu sa svježom vodom držati dostupnu vašem ljubimcu. Pravilna prehrana i puno ljubavi vašu će mačku učiniti  sretnom i zdravom.