Premijerni koncert koji je priredio SOAD tribute Chop Suey u veljači bio je jedan od onih na kojima je iznojeno litre i litre znoja i o kojima se dugo pričalo. Nije bilo izbora nego vratiti ih nazad u Zagreb, a ovaj put će im se na pozornici pridružiti Machine Head UK tribute bend koji će odsvirati najveće hitove ovih legendarnih američkih metalaca. Poslije bendova after radi tradicionalno nezgodni DJ Barby s naglaskom na najveće nu i alt metal uspješnice! Datum je 14.10. (subota), mjesto održavanja svečanosti je Boogaloo. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i na njihovom webu. Ako ih ostane na ulazu, koštat će 12 eura.

SATNICA:

21:00 Ulaz

22:00 Machine Head UK

23:00 Chop Suey

“Prošli put nismo znali što očekivati kad smo došli prvi put u Zagreb i Beograd, a oba koncerta bila su baš epska tako da se veselimo ponoviti. Super smo se zabavili i prije i nakon koncerta, publika nas je sjajno prihvatila u svakom smislu pa će vjerujemo i ovaj put to biti koncerti za pamćenje” poručili su ususret koncertu momci iz Chop Sueyja.

Chop Suey sjajan je britanski tribute bend koji čine glazbenici iz vrlo poznatih bendova: Sam Totman iz DragonForcea, Tommy H iz Anti-Nowhere Leaguea, Andre Joyzi iz Breed 77, dok je na vokalu karizmatični Martin Jackson iz Confydea. Svaki pravi fan SOAD-a može očekivati nisku njihovih hitova u vrlo uvjerljivoj i žestokoj izvedbi, pa zašto onda propustiti “Toxicity”, “Aerials”, “BYOB” i naravno “Chop Suey” na dohvat ruke… A o popularnosti benda svjedoče turneje po Australiji i Novom Zelandu, kao i po cijeloj Europi. Njihov prošli nastup u Boogaloo je bio epski, ovaj put će biti još bolje.

https://www.youtube.com/watch?v=fCrU928iqLM

https://www.facebook.com/voaduk

Nakon stanke koja je potrajala šest godina, MACHINE HEAD UK Tribute vraća se na pozornice. Bend će se fokusirati na “mašinske” hitove iz devedesetih i nultih, pa ako vam što znače „Davidian“, „The Blood, The Sweat, The Tears”, “Imperium”, “From This Day”, “Take My Scars”, onda njihov show nipošto ne smijete propustiti. U bendu se nalaze i neka vrlo poznata imena iz glazbenog svijeta, između ostalih Richard Shaw koji je osam godina nastupao s Cradle of Filthom i Ben Christo koji je član legendarnih gotičara The Sisters of Mercy. Na vokalu je Rich O’Donnell iz britanskog melodic death benda Karybdis. Večer prije isti će bendovi nastupiti i u beogradskoj Zappa Bazi.

FB event: https://www.facebook.com/events/762463012333530