lisinskiTradicionalni gala koncert Ive Gamulina Giannija i prijatelja na kojem će naš proslavljeni hrvatski tenor pjevati sa španjolskom pjevačkom divom Pastorom Soler, a posebne gošće bit će i popularne hrvatske pjevačice Vanda Winter i Maja Blagdan, održat će se 23. prosinca u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, s početkom u 20 sati.

Dobitnice: Jelena Sokolović i Sara Skejo

Adventski ugođaj u toj posebnoj glazbenoj večeri upotpunit će i sudjelovanje poznatog zbora Mozartine, a na repertoaru će se uz božićne hit pjesme naći i hitovi Ive Gamulina Giannia, te svjetski glazbeni evergreeni, a večer će obilovati i zanimljivim duetima i tercetima.
Ivo Gamulin Gianni jedan je od naših najpopularnijih tenora, rođeni Hvaranin, član pjevačkog ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Iza njega su brojni solistički koncerti te suradnje s velikim svjetskim glazbenim zvijezdama. Tako je 2009. godine uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pjevao s Annom Oxom, a dvije godine kasnije održao turneju sa soul i jazz divom Natalie Cole.
Tradiciju božićnih gala koncerata Ivo Gamulin Gianni započeo je u prosincu 2010. godine kada je ugostio Gloriu Gaynor, te 2011. nastavio ovaj sjajan koncept uz veliku američku glazbenu zvijezdu Dionne Warwick uz Simfonijski orkestar HRT-a, da bi protekle godine konačno zbog ogromnog interesa hrvatske publike održao i cijelu božićnu turneju „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ sa svojim gostima Pastorom Soler , Davidom Elliottom i Doris Dragović u Hrvatskim narodnim kazalištima u Splitu, Zagrebu i Osijeku.
Pastora Soler, pjevačica koju mnogi nazivaju i španjolskom Celine Dion, i ove će godine podijeliti pozornicu i radost Božića s Ivom Gamulinom Giannijem na istinskom glazbenom spektaklu „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ 23. prosinca u zagrebačkom hramu kulture, Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a organizatori iz produkcijske kuće Star produkcija očekuju da će predstojeći koncert ponovno biti jedan od najatraktivnijih glazbenih događaja ususret ovogodišnjem Božiću.

Prodaja ulaznica za koncert „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“ započinje od 29. studenoga, a ulaznice se mogu kupiti po cijenama u više kategorija (80/100/120/140/160kn) na blagajni Koncertne dvorane „Vatroslav Lisinski“ te u sustavu Ulaznice.hr.

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima i u sustavima Eventima i Entria.

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo 2 x 2 ulaznice za koncert.
Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu: [email protected] s naslovom ZG-GIANNI, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.
Nagradno pitanje: Navedite dvije gošće koncerta?
Vaše prijave primamo do ponedjeljka, 9. prosinca, nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.