U petak, 5. travnja fanovi Linkin Parka ponovno dolaze na svoje. Nakon fantastičnog i ultrakrcatog nastupa u studenom prošle godine, Mađari iz tribute benda Piknik Park vraćaju se u Boogaloo napraviti još jednu feštu za pamćenje sa zagrebačkom publikom po jubilarni 14. put! Za after je zadužen neprikosnoveni DJ Barby koji se već poprilično udomaćio u ovom klubu!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura mogu se kupiti online preko Hangtime ticketinga (https://tickets.hangtimeagency.com/), sustava Entrio ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 34), a ako ih ostane, koštat će 12 eura na ulazu.

SATNICA:
21:00 Vrata
22:00 Linkin Park tribute
23:45 DJ Barby


Sinergija DJ Barbyja i Piknik Parka postoji već nekoliko Hangtime evenata unazad i sprema jedan glazbeni tribute vremeplov u nu metal eru s Linkin Parkom kao predvodnikom žanra čije hitove i dan danas volimo čuti kako se izvode uživo. O Piknik Parku ne treba trošiti puno riječi jer oni kao miljenici zagrebačke publike već godinama vjerno prenose energiju i emociju Linkin Parka što vjerni fanovi već znaju, a za one koji prvi put dolaze iznenađenje i oduševljenje ne izostaju. Moj zadatak i misija DJ-a je dobra atmosfera prije i poslije odličnog singalong koncerta, ispunjena playlista nu/alt hitovima iz te magične ere glazbenih kanala kao što su MTV, VIVA Zwei, VH-1: garantirano za svakog ponešto! Svakako navratite i podržite event, vidimo se u petak u Boogaloou, najvećoj nu metal utvrdi na Balkanu, a i šire”, izjavio je poslovično dobro raspoloženi DJ Barby.

Velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba i to više nitko ne može osporiti, a svaki od prethodnih 13 nastupa bio je poseban na svoj način. PIKNIK PARK je Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima, no zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih što se svaki put i pokaže istinitim na njihovim koncertima. Svi moraju doći na ovaj koncert i osjetiti to iz prve ruke što znači kad cijeli klub uglas pjeva od prve do posljednje pjesme.
Facebook: https://www.facebook.com/piknikpark/
Youtube: http://www.youtube.com/piknikpark
Web page: http://linkinparktributeband.com/
Galerija: https://bit.ly/2MkhZlc
Video live: https://bit.ly/2H8IAhg

FB event: https://web.facebook.com/events/1120029522764504