Početna Mozaik Veličanstvenim modnim revijama najavljena manifestacija Noć zvijezda, mode i kulture u Rovinju...

Veličanstvenim modnim revijama najavljena manifestacija Noć zvijezda, mode i kulture u Rovinju – šampionu turizma

Ovog vikenda Zagrebački Velesajam bio je centar ljepote zbog održavanja Beauty&Hair Expo 2023.  Tim povodom organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars.

Na održanoj gala modnoj reviji djevojke su nosile svečane haljine i raskošne vjenčanice salona Nikolina NIKOLINA WEDDING STORE, koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske. Također, vjenčanice salona Nikolina službene su vjenčanice manifestacije Kraljica Hrvatske.

Djevojke su nosile i dizajnerske haljine dizajnerice Vite Sever i kreatorice Katarine Mamić, glamurozne bunde najstarije Krznarije Sumrak, kao i prekrasnu odjeću i cipele poznatog austrijskog brenda HÖGL – predstavnice Sanje Faber.

Reviju su nosile poznate Hrvatice i finalistice ovogodišnje Kraljice Hrvatske –  Ivančica Pahor – poduzetnica i bivša manekenka, njezina kćer Una Pahor koja danas slavi 18 -ti rođendan, Josipa Hadrović – prva princeza Kraljice Hrvatske 2022., Lennarta Spajić – Kraljica Hrvatske 2021., Maria Horvat – kandidatkinja iz showa Gospodin savršeni, koja dobro kuha u večeri za 5 i Lucija Bagić – Kraljica Zagreba 2021.

Program je vodio istaknuti voditelj Davor Garić, a za glazbu su se pobrinuli mlada glazbenica u usponu Ana Bertić, Grupa Gea i Nina Donelli.

Ova manifestacija ne bi uspjela bez glavnih pokrovitelja koji su se pobrinuli da modeli dobiju bogate nagrade vjenčanice salona Nikolina, Kanaan, Iločki podrumi, Poliklinika Veir i Zlatarna Dodić.  Također, djevojke su dobile luksuzne poklon pakete KAORI – luxury world of perfumes. 

Predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske gospođa Natalija Brkić otvorila je pjenušac i najavila je nadolazeću Kraljicu Zagreba 2023. i veliku modnu reviju Noć zvijezda, mode i kulture koja će se održati 24.06.2023., u Prekrasnom gradu Rovinju – aktualnom  i višegodišnjem šampionu turizma. Uz to, najavila je da će se u gradu Rovinju održati i finalni izbor Kraljice Hrvatske 2023. krajem studenog u hotelu Lone.

Foto: Matija Habljak