Abyssal Booking i Nasty Events zajedno s klubom Močvara ponosno najavljuju zlo s drugoga kraja svijeta!

Četvrtak 8.2.2024.
vrata 18h, koncert 20:00h

Upad u pretprodaji: 22 €
Upad na dan događanja: 25 €
Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu, Tratinska 34.
Upad je besplatan mlađima od 18 godina.

IMPIETY (Singapur, black metal)
Web: Facebook, Bandcamp, Spotify

Teška ekskluziva. Impiety dolazi iz Singapura na tour po Europi od svega dva tjedna te imamo čast da ih ugostimo jedan dan u prostorima najdražeg nam kluba! Impiety je jedan od prvih ekstremnijih metal bendova iz Singapura, osnovani davne 1990. sa željom da sviraju nešto slično Possessedu, Sarcofagu i ranom Morbid Angelu. Bilo je tu promjena postava od kojih je zanimljivo spomenuti da je u jednom periodu Shyaithan, koji je backbone benda od samih početaka pokušao napraviti internacionalan bend, te je u tom naumu neke skoro tri godine i uspijevao. Album koji je proizašao iz toga je Paramount Evil koji je taman negdje na sredini svekolikog opusa benda. Zanimljivost kod ovog albuma je ta što je uspio kada je skupljao ljude za bend uhvatiti jednog od najvećih manijaka u death metal svijetu, Antima iz meksičkog Disgorgea. Taj album je jedan od najzlijih albuma koji su ikada proizašli iz pristiju nekoga tko živi u Jugoistočnoj Aziji. Bend ima hrpetinu izdanja, EP-jeva, dema, albuma… nisu nikada stali, no Paramount Evil je upravo ona kaljuža najmorbidnije mistike gdje manje je zaista manje i ne planira biti više. Zadnji album im je izašao ove godine i njega nam dolaze predstavljati u Močvaru.

Članovi:
Shyaithan – vokal / bass
Iszar – gitara
Nizam Aziz – gitara
Dizazter – bubanj

NIHILO (Švicarska, death metal)
Web: Facebook, Instagram, Bandcamp, Spotify

Nihilo nam po prvi puta dolazi u goste! Švicarci koji obožavaju old school death metal, s malo elemenata grinda/crusta postoje od 2003. i jedni su od aktivnijih death metal bendova iz države koja da minira tunele bi ih išli osvajati kao onaj majstor s Minenwerferovog Alpenpasse albuma. Metak po metak s brda u ništavilo. Momci su odradili hrpetinu tourova, svirali su sa svim legendama žanra, poput Possesseda, Dying Fetusa, Suffocationa, Entombeda, Devourmenta, Exhumeda, Sadistic Intenta itd. Na ovom touru nam predstavljaju svoj zadnji album koji im je kruna karijere, te se zove Resolution.

Članovi:
Ragulan – vokal
Marco – gitara
Nils – gitara
Florian – bass
Damiano – bubanj

HELLDRIFTER (Njemačka, death metal)
Web: Facebook, Instagram, Bandcamp, Spotify

Manijaci iz Stuttgarta, južna Njemačka. Inspiraciju kao da su uzeli iz melodičnije faze Carcassa, malo ima tu At the Gatesa, no i Deatha i Cannibal Corpsea. Misticizam, sociološki problemi, horori, surealnost i loše igrice su ono što je inspiracija u sklapanju pjesama. Formirani ne tako davne 2018., nemaju puno toga još iza sebe, no sviraju taj masivan death metal koji zvuči kao foršpan za pozivanje u HNK subotom na balet.

Članovi:
Billy Kolins – vokal
Benjamin Hilpert – gitara
Vasilis Minopoulos – gitara
Igor Montes – bass
Kevin Ginnow – bubanj

▬▬▬
Koncert organiziraju Abyssal Booking & Nasty Events.