Početna Izbor Vatra u Boogaloou!

Vatra u Boogaloou!

Nakon što je prošle godina trijumfalno proslavila 20 godina postojanja u Domu Sportova, Vatra će nastupiti u Boogaloou nakon 15 godina od njihovog posljednjeg koncerta u tom zagrebačkom klubu. U pametne telefone valja upisati petak, 25. 9. To će ujedno biti i njihov prvi klupski koncert nakon trogodišnje pauze. Dva tjedna prije, točnije 11. rujna bend će objaviti novi singl i spot. Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou ili preko sustava Entrio. Na ulazu će ako ih ostane koštati 90 kuna. Broj ulaznica je ograničen zbog protuepidemijskih mjera. Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert u travnju vrijede i za ovaj.

Bend koji je osnovan 1999. u Virovitici do sada je snimio deset albuma. Osvojili su nekoliko Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada te u 21 godinu postali jedan od najvažnijih hrvatskih pop rock sastava. Na koncertu u Boogaloou njihova najvjernija publika uživat će u intimnoj atmosferi uz bend koji će kroz presjek karijere po prvi puta uživo izvesti i pjesmu “Sva naša ljeta” kojom najavljuju novi studijski album. Na klavijaturama će ovom prilikom nastupiti i novi član benda, Mihael Kurjančić.

Članovi benda su: Ivan Dečak –  vokal, ritam gitara, Robert Kelemen – električna gitara, Tomislav Franjo Šušak – bass gitara, Mihael Kurjančić – klavijature i Mario Robert Kasumović – bubnjevi.

https://www.facebook.com/events/2654055291518335/

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here