Nakon što je prošle godina trijumfalno proslavila 20 godina postojanja u Domu Sportova, Vatra će nastupiti u Boogaloou nakon 15 godina od njihovog posljednjeg koncerta u tom zagrebačkom klubu i to u subotu, 4. travnja. To će ujedno biti i njihov prvi klupski concert u Zagrebu nakon trogodišnje pauze. Ulaznice za ovaj spektakl po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu. Rockmarku, Boogaloou (10-16h) ili preko sustava Entrio. Imajući na umu veliku količinu fanova, za one najstrastvenije osiguran je i ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od samo 50 kuna koje se mogu kupiti do utorka, 21. siječnja ili do isteka zaliha.


Early bird link:
https://www.entrio.hr/event/vatra-boogaloo-7378

Bend koji je osnovan 1999. u Virovitici do sada je snimio deset albuma. Osvojili su nekoliko Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada te u 21 godinu postali jedan od najvažnijih hrvatskih pop rock sastava. Na koncertu u Boogaloou njihova najvjernija publika uživat će u intimnoj atmosferi uz bend koji će kroz presjek karijere po prvi puta uživo izvesti i pjesmu kojom najavljuju novi studijski album.

Članovi benda su: Ivan Dečak – vodeći vokal, ritam gitaraI, rena Celio-Cega – klavijature, prateći vokal, Robert Kelemen – električna gitara, Tomislav Franjo Šušak – bass gitara i Mario Robert Kasumović – bubnjevi.