Veliki V.B.Z-ov sajam na Bundeku (Renato Brandjolica /Medijska mreža)Još ovaj vikend prilika je opskrbiti se izdanjima V.B.Z-a po izuzetno povoljnim cijenama, nižim i do 80 posto. U ponudi su vrlo atraktivni naslovi, o nekima od tih izdanja mogli ste čitati i na Online-Zagreb.hr, za neka od njih ste priželjkivali da ih osvojite u nagradnim igrama. Ako tada niste imali sreće, ovo je prilike da vam se barem malo osmjehne.

Najjeftiniji su, naravno, naslovi za djecu, poznate V.B.Z-ove serije slikovnica – Hipa (o vodenkonju), Zalijepi i oboji, Precrtaj i oboji – kreativne bojančice. Sve su to serije od 4 različite slikovnice/bojanke. U ponudi su i slovnice s naljepnicama – Dinosauri.

Već od 10 do 20 kuna po naslovu možete naći beletristiku. Evo nekih: Nula Nemo, Serija Dosjei X, nagrađivano Koljivo, Minuta 88, Žene u Titovoj sjeni.

Dijeta 5 faktora, banana dijeta…

Privlače li vas duhovni priručnici te priručnici za dom i obitelj i njih ima, već od 30-ak kuna. Sigurno ste čuli za ove knjige: – Dijeta 5 faktora, Banana dijeta, Hrana za mozak, Sretniji od Boga, Snizite visoki krvni tlak bez lijekova…

Za ljeto uz plažu od jeftinijih naslova iz V.B.Z-a preporučuju: biografiju Michelle Obama, Muškarac mojih snova, Out of the Blue, Dvanaest hodočasnika, Priručnik ratnika svjetlosti od Paola Coelha ili Mojsijev kod. Mlađoj publici će se zasigurno svidjeti i biografija Lady Gage.

U ponudi su vrlo pristupačni naslovi P. Coelha, Dana Browna, Saramaga, Dežulovića, Pavičića, neponovljive Vedrane Rudan i mnogih drugih popularnih autora.

Priča o AC/DC, Sloboda…

Uz ljetni odmor idealni su i noviteti Priča o AC/DC-u, Sloboda – bestseller popularnog Jonathana Frenzena idealna za ljeto, knjige koje se ne posuđuju. AC/DC nije na sniženju već joj je cijena i dalje 120 kuna, dok se Sloboda može čak kupiti uz popust od 30-tak kuna. Također, čekaju vas: Čitačica čipke, Sve je to jedna kužina, Uzmite sudbinu u svoje ruke,Vi zauvijek lijepi…

Za one koji vole aktualne globalne političke teme baš ovih dana je promovirana nova uspješnica o Stevanu Dedijeru – Špijun kojeg smo voljeli. Dakle, ponuda je aktualna i pristupačna. Ovo su tek neki od preko 500 naslova zato je najbolje da protegnete noge i došetate do šatora na Bundeku uz jezero gdje ćete u miru odabrati nešto za sebe i bližnje kako bi ljeto bilo još ljepše. Radno vijeme je od 12 do 21 sat, sve do nedjelje.

FOTOGALERIJA: Veliki sajam V.B.Z-a na Bundeku

[nggallery id=517]

1 Komentar

  1. Svaka čast na podršci!
    Neka nas svi što prije posjete jer se knjige polako tope na ovom suncu:)