Konačno će i rukometni poklonici doći na svoje. Natjecanje u rukometnoj Ligi prvaka ulazi u završnicu, ostalo je najboljih osam momčadi. Zagreb će u četvrtfinalu imati čast ugostiti vjerojatno u ovom trenutku najjaču momčad na svijetu njemački THW Kiel.

Balić i društvo iz Zagreb Croatia osiguranja nisu imali sreće na bečkom ždrijebanju, no to ne znači da neće dati sve od sebe i pokušati iznenaditi moćnu njemačku momčad i u dvije utakmice izboriti Final Four.

Ako do sad niste kupili karte za ovu utakmicu koja će se odigrati 21. travnja u 19.15 sati u Areni Zagreb ne brinite, tu je vaš omiljeni portal profitiraj.hr koji vam je osigurao 10 ulaznica (10×1) za ovaj rukometni spektakl.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Poklanjamo vam 10 ulaznica (5×2) za rukometnu utakmicu Zagreb Croatia osiguranje – THW Kiel koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Kada se igra utakmica između Zagreb Croatia osiguranja i THW Kiela”? te odgovor pošaljete na [email protected]. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Dobitnici 10×1 ulaznicu su:  Petra Burčić, Dinko Borović, Vedran Popović, Smiljanić Vesna, Miroslav Petrušić, Gabrijela Sentić, Željka Grotić, Tena Ilić, Marina Dujmić i Robert Mišetić.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here