Green Gold centar ove godine po prvi puta organizira Uskršnji sajam koji će se održati od 04.04. do 07.04. 2012. godine u Green Gold centru, Radnička cesta 52 , na +1 etaži sajamskog prostora Natura.

Natura je iznimno atraktivan prostor novog poslovno – trgovačkog centra Green Gold u Zagrebu, središtu poslovnih zbivanja hrvatske metropole na odličnoj lokaciji. Prvi Uskršnji sajam u Green Gold centru cjelodnevni je događaj koji će trajati četiri dana (od srijede do subote) te planira okupiti stotinjak izlagača s područja rukotvorina, obrtnika, umjetnika, hobista, gastronomske ponude ruralnih područja, osobito onih autohtonih i izvornih, starih obrta i zanata.

Ova uskršnja manifestacija kao cilj ima spojiti tradiciju i baštinu naše zemlje s modernim proizvodima unikatnih rukotvoraca i hobista s tematikom Uskrsa te napraviti jedan lijepi uvod u proljeće koje nam dolazi. U četiri sajamska dana priredili smo bogat program našim posjetiteljima i izlagačima. Svakodnevne kreativne radionice za djecu i odrasle, modna revija, izložba umjetničkih slika, mađioničar, animatori, žongleri, ulični zabavljači, plesači i dječji zborovi samo su dio programa koji će se održati na Uskršnjem sajmu u Green Gold centru uz bogati dječji program za sebe te još bezbroj iznenađenja u kojima će uživati i mali i veliki.

Humanitarni karakter također će biti prisutan na sajmu, te ćemo u tom smislu prirediti raznovrsna događanja.

Dođite i sami se uvjerite da će Uskršnji sajam u Green Gold centru biti najljepši proljetni sajam s tematikom Uskrsa kao zanimljiv spoj urbanog i ruralnog.