U skladu s tradicijom restoran Zinfandel’s i ove godine za svoje goste priprema raznovrsnu ponudu za Uskrs.


Već tradicionalno gosti će na Uskrs, u nedjelju, 8. travnja, moći uživati u raznolikim okusima hrvatskih jela upotpunjenih novim zanimljivim kreacijama, poput dimljene tune s uljem gorke čokolade, gazpacha od jagoda i drobljenog papra, sushija s jadranskim škampima i lososom, a tu su i tradicionalna uskrsna jela poput kuhanih jaja, nezaobilazne domaće šunke pečene u kruhu, dalmatinskog pršuta, slavonskog kulena te najboljih štrukli u gradu. Po želji, gostima se pred njihovim stolom priprema ukusna Cezar salata sa svim potrebnim prilozima ili vrhunski tatarski biftek. Za glavno jelo gosti mogu kušati rižoto s crvenim vinom i hobotnicom, janjetinu, teletinu ili brancina pripremljenog s korom od parmezana i rajčicom. Kao šećer na kraju, trostruka prvakinja u slastičarstvu, Mirjana

Kozlina, priprema moderne i tradicionalne primamljive delicije i slastice poput pince, makovnjače, orehnjače i dr. Sve goste očekuje i čokoladno iznenađenje.

Uskrsni ručak uz raskošan bife stol iznosi svega 250 kuna po osobi. Za djecu do šest godina ručak je besplatan, dok dječji menu za djecu do 12 godina iznosi samo 75 kuna.

U suradnji s tvrtkom one2play za djecu će biti organizirana i dječja igraonica. Djeca će se tako moći igrati, bojati uskrsna jaja i gledati crtiće.

Svim gostima osiguran je besplatan parking.

Restoran Le Bistro otvoren je na Uskrs, a gosti će moći birati između jela s à la carte jelovnika ili blagdanskog dnevnog menua od tri slijeda jela uz čašu kućnog vina te kavu ili čaj, po cijeni od svega 140 kn po osobi.

Na Veliki petak, 6. travnja, goste u restoranu Zinfandel’s očekuje poseban riblji menu od tri slijeda jela koji iznosi 320 kn po osobi.

Za sve one koji se žele odmoriti i istinski uživati u raskošnom ambijentu, hotel nudi noćenje po posebnoj cijeni od svega 115 EUR u Superior sobi. Cijena uključuje noćenje i doručak za dvije osobe, dobrodošlicu uz čašu pjenušca, korištenje fitnessa, saune, uslugu bežičnog interneta te uskrsno iznenađenje.

* Ponuda vrijedi za dvije osobe, do popunjenosti kapaciteta, u periodu od 6. do 9. travnja 2012. godine. Plativo u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. PDV je uključen u cijenu. Nadoplata za boravišnu pristojbu iznosi 7,00 kn po osobi po danu.