Uskršnji vikend u Avenue Mallu donosi nove trgovine za Fresh! shopping te mnoštvo aktivnosti, zabave, nagradnih igara za posjetitelje i super provod za najmlađe! U subotu, 4. travnja proljetni shopping postaje bogatiji za čak tri nove sjajne trgovine! Legendarni H&M na dvije etaže oduševit će sve ljubitelje urbane street mode kolekcijama iz ženskog, muškog i dječjeg asortimana. Mladi, i svi oni koji se tako osjećaju, upotpunit će garderobu novim kreacijama iz proljetnih kolekcija s.Olivera, dok su kvalitetna i pristupačnost cijena u Mana Modi na etaži -2 pravi poziv na obiteljski shopping!

Uz nove trgovine, Fresh! Easter donosi i brojne atrakcije! Najpoznatiji street art umjetnici Lunar i Dock u subotu, 7.4. od 14.00 do 17.30 sati unijet će u vaš život boje i puno uskršnjeg veselja! Posvjedočite crtačkom umijeću Lunara i Docka te pogledajte jedinstveni performance akrilnih boja i sprejeva koji u njihovim vještim rukama naizgled obične predmete pretvaraju u čaroliju. Ako ste natjecateljskog duha, nećete odoljeti našem pozivu da odmjerite snage u vještini razbijanja jaja s domaćim celebritijima – Tina Katanić, Mate Janković, Hrvoje Šalković te drugi čekaju da ih izazovete! Turnir u natjecanju razbijanja pisanica počinje u subotu u 15.00 sati, a svoje „oruđe“ ponesite iz vlastite uskršnje košarice ili birajte iz našeg asortimana! Uz turnir u razbijanju pisanica te najpoznatije street art umjetnike, nezabilazna je i radionica izrade te dekoracije uskršnjih pisanica na kojoj ćete moći izraditi najveselije pisanice te ih ponijeti kući. Zabavite se, naučite tajne izrade pisanica, osvojite brojne vrijedne nagrade i ponesite titulu mahera u razbijanju jaja!

Posjetite nove trgovine, dobro se provedite, popijte kavicu na proljetnom suncu, povedite prijatelje i klince te osvojite besplatan, Fresh! shopping od 5.000 kuna! Imate originalnu i kreativnu ideju kako osvježiti Avenue Mall? Što čekate? Popunite nagradni kupon, budite kreativni i možda baš vi osvojite 5.000 kuna na Visa Avenue Mall poklon kartici! Pet najkreativnijih odgovora proglasit ćemo 20. travnja, a više o Fresh! shoppingu saznajte ovdje.