Plesačica i pole dance instruktorica, Ingrid Jerak sa svojim timom novu plesno-vježbačku sezonu u Fitness centru Trend (Drage Gervaisa 7) započinje Danom otvorenih vrata u subotu, 3.10. Posjetitelji će moći uživati u besplatnim radionicama i upoznati se s Hip Hop danceom za djecu i mlade u 11 h, baletom u 12 h, Jazz Danceom u 13 h, Chair Danceom u 14.30 h, Pole Danceom u 15.45 h, Exotic Pole Danceom u 17 h te treningom sastavljenim od elemenata yoge i parkoura u 18.15 h. Svaki trening je ogledni i trajat će sat vremena.

Ingrid Jerak, nakon završene baletne škole u Zadru, pleše u plesnom studiju škole te drži satove ritmike i plesa, jazz dancea i pilatesa. Godine 2007. susreće se sa šipkom za ples koja postaje njena nova ljubav te završava instruktorski tečaj u londonskoj školi Vertical Dance. Također, Ingrid je i međunarodna sutkinja za Pole Dance te utemeljiteljica i organizatorica hrvatskih i internacionalnih natjecanja na šipci koja se svake godine održavaju u Zagrebu.

Ingridin plesačko-vježbači tim čine Paula Žonja i Anteja Ujdur. Paula je svoju edukaciju vezanu uz Hip Hop Dance i Breakdance započela u Zadru u klubovima Floor Shakers i Two Steps. Nakon dolaska u Zagreb, nastavlja treninge u klubu Paradox Dance te potom u Atomic Dance Factoryju. Anteja je instruktorica Yoge, pohađa Parkour školu Zagreb te kao novinarka istražuje i isprobava nove trendove i metode treninga.

O treninzima:

Pole Dance je vrsta tjelovježbe za tijelo i um! Ojačat ćete mišiće, ući u formu, naporno vježbati ali se uz sve to i dobro zabaviti. Trening se sastoji od nekoliko dijelova: aerobnog zagrijavanja s istezanjem, učenja elemenata na šipci, učenje koreografija (plesanje) te vježbi snage i istezanja na kraju. Treninzi su vrlo zanimljivi i dinamični… Instruktorica: Ingrid Jerak.

Chair Dance je program treninga kojega je osmislila Ingrid Jerak, a podrazumijeva ples uz vježbe sa, na i oko sjedalica. Trening se sastoji od nekoliko dijelova: aerobnog zagrijavanja s istezanjem na sjedalicama, učenja različitih koreografija i plesnih stilova sa sjedalicama (burleska, suvremeni, jazz i dr) i istezanja na kraju.

Hip Hop za djecu i mlade – ovladajte ovim plesnim stilom i pokažite svoje umijeće bilo gdje! Naučite two step, six step, indian step, baby freez i još puno toga. Zabavimo se plešući zajedno! Instruktorica: Paula Žonja

Trening inspiriran yogom i parkourom sastoji se od elemenata ove dvije vrhunske motoričke vještine, a namijenjen je svima bez obzira jeste li početnik u vježbanju i kojoj dobnoj skupini pripadate jer je pristup svakom polazniku individualan. Redovnim dolaskom na treninge ojačat ćete: samopouzdanje, eliminirati suvišne kilograme, nagomilati hormon sreće, osloboditi se stresa, razviti snagu, izdržljivost, elastičnost, kondiciju… Instruktorica: Anteja Ujdur.

Kontakti za sve dodatne informacije:

Ingrid Jerak – e-mail: [email protected], mob: 092 3305 152

Anteja Ujdur – e-mail: [email protected], mob: 099 4025 924

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here