LJUBAV S NEBA naziv je zajedničkog projekta iniciranog od strane udruga Step, Fokus i Savez građana za promicanje kršćanskih vrijednosti, a kao partner u projektu sudjeluje i izdavačka kuća BonoRecords.

Riječ je o projektu kojim se želi promovirati stav da prava ljubav postoji i da se po potrebi može i oživjeti. Pronalazak voljene osobe san je većine mladih, ali i razlog razočaranosti mnogih starijih. Usred konfuzije i cinizma koji je poljuljao sve vrijednosti modernog svijeta te dezorijentirao mladiće i djevojke u njihovu izboru, potreban je jasan i siguran glas da prava ljubav postoji te da je trajna.

Inicijatori projekta poseban naglasak žele staviti na nebesku komponentu ljubavi, odnosno Božju ljubav.

Kako bi širili svoje vjerovanje, organizatori su pripremili javna događanja koje su “ojačali” s nekoliko “proizvoda”.

Veliki koncert

Održat će se 27. veljače s početkom u 20 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Tamo će se pjesmom, plesom, svjedočanstvima, glumom, video prilozima te kroz druge kreativne načine poslati poruka o postojanju prave ljubavi.

Knjiga

Knjiga pod nazivom “Ljubav s neba” bit će promovirana na koncertu 27. veljače, a donosi nekoliko stvarnih ljubavnih priča koje su sami napisali “obični” ljudi i javili se na otvoreni natječaj za “naj-ljubavnu priču”. Priče uključuju i “nebesku ljubav” te na taj način ostvaruju odmak od uobičajenih ljubavnih priča.

Glazbeni CD

Glazbeni CD “Ljubav s neba” donosi 11 pjesama te će također biti promoviran na koncertu 27. veljače. CD sadrži autorske i prepjevane pjesme koje su skladane uoči vjenčanja vrlo stvarnih i običnih ljudi. Pjesme su napisane u različitim glazbenim stilovima i devet ih je potpuno autorskih, a snimanje je trajalo proteklih pet mjeseci.

TEČAJ “LJUBAV S NEBA”

U subotu, 28. veljače, s početkom u 18 sati, u dvorani GAP (Florijana Andrašeca 14) bit će održan promotivni događaj za tečaj “Ljubav s neba”, gdje će također – uz bogati program sličan koncertu u petak – biti detaljnije objašnjeni svrha i sadržaj tečaja.

U utorak, 3. ožujka, u 18 sati u dvorani GAP započinje tečaj “Ljubav s neba”. Riječ je o smislenom nizu od 15 tema u kojima se na suvremeni način susrećemo s ključnim životnim pitanjima, koja će se promatrati i u kontekstu središnje teme našeg projekta – prave ljubavi između dviju osoba.

Radi se o raznovrsnom programu koji je utemeljen na međunarodnom ALPHA tečaju, održanom u više od 170 država svijeta s više od 20 milijuna polaznika.

Više o projektu na: www.ljubavsneba.com

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here