Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva sve zainteresirane na upise u radionice i tečajeve u školskoj godini 2019./2020.

Želite li glumiti, plesati, svirati, crtati, pjevati ili sve to zajedno, upišite se u radionice i tečajeve Centra za kulturu i informacije Maksimir!

U Centru za kulturu i informacije Maksimir organiziramo za sve dobne skupine, od najmlađih do onih nešto starijih, različite radionice i tečajeve tijekom cijele školske godine.

Pod stručnim vodstvom iskusnih pedagoga možete naučiti pjevati, glumiti, plesati, crtati i slikati.

Počeli su i upisi novih članova za dječji zbor CKIM-a / zbor mladih CKIM-a

Centar za kulturu i informacije Maksimir pokrenuo je u listopadu 2016. godine novi program – zbor za djecu uzrasta od 7 do 15 godina i zbor mladih, uzrasta od 15 do 20 godina.

Rad u zboru obuhvaća usvajanje zborske vokalne tehnike i savladavanje glazbene pismenosti. Djeca koja se upišu u zbor rade po uzoru na poznate zborove Beča, Moskve, St.Peterburga te surađuju s renomiranim hrvatskim stručnjacima.

Repertoar zbora je klasična, duhovna i suvremena glazba.

Održavanje audicija za upis ponedjeljkom i četvrtkom od 18:00 do 19:00 sati.

Voditeljica zbora je prof. Galina Veličko, akademska zborska dirigentica i možete je kontaktirati za sve informacije, upite na: 091 204 4218 i 091 600 1355