Omiljena ljetna manifestacija Art park otvorila je svoj umjetnički kamp na novoj lokaciji u parku Ribnjak  – ispod Katedrale, kod prvog ulaza u Park preko puta Langovog trga. Nova livada idealno je mjesto za Art park kampiranje na Ribnjaku uz pogled na radove sjajnog Marina Remića koji potpisuje ovogodišnju scenografiju.

Nakon vikenda otvorenja zagrebačka publika imat će prilike uživati u besplatnom kulturno-umjetničkom i društvenom programu, svakodnevno od 16 h pa sve do ponoći.

U četvrtak (29.6.) u Art park na Ribnjak dolazi Glazbena kuhinja i skuhat će ozbiljno dobar funk, house i disco party s posebnim gostom iz Berlina – DJ Bijanom.

Petak (30.6.) je namijenjen svima koji vole dobar second hand shopping, a pritom žele podržati zajednicu i cirkularnu ekonomiju kao imperativ današnjeg društva, jer u Art park od 16 h do 21 h stiže Pink buvljak, i to uz glazbenu kulisu uz koju će se plesati sa sjajnim D-Gree.

Subota (1.7.) kreće s doručkom u 10 h i FRüHSTüCK ekipom, a za navečer je plan uživati u već provjereno dobrom koncertnom sessionu koji uvijek pripremi Integralni zvuk.

Nedjelja (2.7.) je ponovno zamišljena kao dan za obitelj i cirkus jer u 19 h dolazi ekipa cirkusanata i pobrinut će se da svi odu kući nasmijani. Također, taj dan u 21 sat, Škola dokumentarnog filma Restart prikazuje radove polaznika iz prijašnjih godina za završetak filmske nedjelje.

U novom tjednu programa Art park na Ribnjaku posjetitelje očekuje filmski ponedjeljak s Festivalom tolerancije (3.7.) te projekcija filma „Svetica nemogućeg“ („The Saint of Impossible“ ) u 21 h , uz popratnu privremenu izložbu plakata ReD koja tematizira problem izbjeglica i izbjeglištva. Kroz tjedan izmjenjivat će se DJ-i, glazbene večeri Sicko Disko, Cura i dečko, a 9. srpnja bit će organizirano Pasje Poopodne – dan za peseke i njihove kolege u azilima. Uskoro više informacija.

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba, Ministarstvo kulture te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, Jamnica, DEPT Agency, JUB boje i lakovi, Graffitishop.hr, Acer Hrvatska, Festival tolerancije.

Detaljne informacije pratite putem službenih FB / IG profila.