Popust od 10 posto na ukupnu kupnju koji umirovljenici mogu jedan dan u mjesecu iskoristiti u Konzumu ovaj će mjesec moći za njih iskoristiti njihovi prijatelji, ukućani, susjedi i članovi obitelji uz predočenje odgovarajućeg dokaza o umirovljeničkom statusu osobe za koju kupuju. Uz to, akcija će umjesto jednog trajati čak četiri dana, od utorka 14. do petka 17. travnja.

„U vrijeme epidemije koronavirusa posebno je važno zaštititi naše starije sugrađane te ih potaknuti da ostanu doma i što manje izlaze. S druge strane, znamo koliko našim kupcima u mirovini znači popust od 10 posto na ukupnu kupnju na koji mogu računati svaki mjesec. Stoga smo pod sloganom ‘Brinimo o svima, a posebno o njima’ ovaj mjesec odlučili omogućiti ne samo umirovljenicima, nego i njihovim najbližima da im pomognu u nabavci i ostvare popust koji će im dobro doći za njihov kućni budžet. Sad je najvažnije brinuti o zdravlju i dobrobiti svih nas te posebno čuvati naše starije koji su među najugroženijima“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Akcijski popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje moći će se iskoristiti u svim Konzumovim prodavaonicama od utorka 14. do petka 17. travnja uz predočenje potvrde o umirovljeničkom statusu. Pritom se popust ne odnosi na kupnju cigareta, prepaid-bonova ili proizvoda iz programa vjernosti, uplatu igara na sreću ili plaćanje režija te na kupnju u online trgovini. Popust vrijedi za proizvode na akciji, no nije ga moguće kombinirati s ostalim popustima koji se odnose na cijeli račun.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here