Početna ZG vodič Trgovine, usluge Ukrasi za kosu jeftiniji 30 posto u Kozmu

Ukrasi za kosu jeftiniji 30 posto u Kozmu

letak Kozmo srijeda Teško bi se moglo pronaći ženu koja nije koristila ukrase za kosu. Njima najčešće obuzdavamo one duže vlasi, no nerijetko se susreću i na kraćoj kosi. Bez trakica, rajfova, špangica, češljića, elastičnih gumica i sličnih pomagala mnoge predstavnice ljepšeg spola ne mogu ni zamisliti svoj izgled. Ponekad su dobrodošli i muškarcima, osobito ako imaju dužu kosu.

Slijedeći želje kupaca Kozmo trgovine sutra će ponuditi na popustu upravo ukrase za kosu. Cijeli asortiman u akciji Kozmo srijeda samo sutra će biti snižen 30 posto pa je prilika za one neodlučne da zablistaju novim sjajem, za roditelje školarki da im priušte neku zgodnu sitnicu, za one koji traže rođendanske poklone da potraže nešto lijepo.

Kozmo srijeda jedna je od najpopularnijih akcija Kozmo trgovina, a razlog je što se na popustu srijedom nađe čak cijeli asortiman proizvoda. Iz bogate ponude nije teško izabrati, a 30 ili 40 posto niža cijena pospješuje brzinu donošenja odluke. Proteklih mjeseci u akciji su se primjerice našli proizvodi za sunčanje, gelovi za kosu, proizvodi za zaštitu od insekata…

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here