Terme Olimia idealna su destinacija za one koji se žele u potpunosti opustiti i osjetiti sklad života. Nagrađivani Wellness Orhidelia svijet je s dušom, svijet prestižnih termalnih užitaka, ljekovite vode i jedinstvenih sauna programa. Wellness u skladu s prirodom pomaže otkriti energiju i snagu života, a harmonični programi usmjereni su na uspostavljanje ravnoteže između zdravlja, ljepote i blagostanja. Opuštanje u Wellnessu Orhidelia zaista je poseban doživljaj.

wellness-orhidelia-03

Za bijeg od stresne svakodnevice i užurbanog načina života te buđenje vitalne energije tu su jedinstveni programi jesenskog teatra u tjednu – Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia****s, uz koji dobivate besplatan ulaz u najbolji slovenski wellness – Wellness Orhidelia. A opuštajući dodir vrućeg vjetra možete osjetiti u paketu hotela Breza****, koji uključuje besplatan ulaz u svijet sauna Wellness centra Termalija.

Ponuda Terma Olimia uvijek ostavlja prostora da se vratite po novu dozu odmora i opuštanja.

Jeste li znali da zvuk utječe na zdravlje i raspoloženje?

Zbog današnjeg stresnog načina života otpuštanje je svima nužno. Najbolji način za uspostavljanje ravnoteže krije se u zvukovima tibetanskih zdjela ili gonga u kombinaciji sa sauna programima ili masažama u Termama Olimia. Svaka tibetanska zdjela različitog je oblika, veličine i debljine te zato generira različite vibracije – a svaka je vibracija nježna, opušta tijelo i um. Terapija zvukom uklanja stres na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini, zvukovi usklađuju disanje i time jačaju imunološki sustav, smanjuju bol i umor, razbijaju blokade u tijelu, vraćaju ravnotežu između lijeve i desne strane mozga te opuštaju mišiće i tako čine odličnu uvertiru za masažu koja slijedi.

Show programi u saunama – gospodari vjetra

Ljubitelj(ica) ste sauna? U Termama Olimia opustiti se možete u najvećem Svijetu sauna i uživati u raznovrsnim sauna programima. Sauna majstori provode programe vrtloženja zraka u pratnji glazbe i mirisa za potpuno opuštanje tijela i uma, a to je iskustvo o kojem ćete još dugo pričati.

Opuštanje u dvoje

Doživite ljepotu wellness trenutaka u paru u posebnom paketu za dvoje Čokolada i vino. Uz pomno odabrane programe za relaksaciju duha i tijela zajedno možete usporiti misli i napuniti se pozitivnom energijom – jer upravo je ljubav osjećaj koji nas na najbolji način ispunjava vitalnom energijom. A u Termama Olimia pobrinut će se da razmaze i vaša nepca s izvrsnom čokoladom i vinom