Izvor:
Zoološki vrt grada Zagreba

pingviniU Zoološkom vrtu grada Zagreba počela je Zoolimpijada, edukativno-zabavni program za osnovnoškolce. Učenici od 2. do 4. razreda mogu se uključiti u Zoolimpijadu do 6. siječnja, a oni koji idu u 5., 6. i 7. razred,  od 7. do 9. siječnja 2011. Svaki dan program traje od 9 do 15 sati i u njemu može sudjelovati 20-oro djece.

Sudjelujući u zagonetnom brodolomu, dvoboju kuhača te sličnim zanimljivim igrama i radionicama djeca otkrivaju i razvijaju svoje sposobnosti. Posebne su igre osmišljene kako bi se uvidjela važnost timskog duha.

Zoolimpijada je posudila geslo Olimpijskih igara: „Važno je sudjelovati“, pa svi sudionici za uspomenu dobivaju simbolična odličja. Kako bi se pritom ostvarili što bolji rezultati, za sudionike Zoolimpijade pripremljeni su užina i sokovi.

Kada roditelji i djeca odluče koji dan tijekom zimskih praznika djetetu najviše odgovara za sudjelovanje u Zoolimpijadi, prije dolaska treba podnijeti prijavu. Roditelji to mogu učiniti radnim danom od 8 do 16 sati na brojeve telefona 01/2302-198 i 01/2302-193 ili elektroničkom poštom na [email protected]. Cijena sudjelovanja u programu je 50 kuna.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here