I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana koji je ujedno i višestruki turistički prvak Hrvatske.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“.

O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta ubrzo održati u Hrvatskoj.

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, te u bundama najstarije hrvatske krznarije Sumrak.

xKraljica_Pripreme_Arena_Pula.jpg

Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužen IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić.

Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe.

Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Veir, Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine. Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula.

Kraljica_Pripreme_Rovinj_8.jpg

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, Poliklinika Veir, Zlatarna Dodić, krznarija Sumrak, Semark i Kozmetika Feniks.

Svečanost će voditi poznata Američka voditeljica Diane McInerney na engleskom jeziku uz zabavni voditeljski par, Zlatu Mück Sušec i Maria Sedmaka, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Goran Karan, te grupa Učiteljice.

Kraljica_prireme_Brijuni_5.jpg

Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja.

Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara, za uređenje prostora zaduženi su Celebration – Balloons & Fireworks.

Ovoj svečanoj manifestaciji može pridružiti svatko i podržati festival ljepote, talenta i zabave stoga je preporuka rezervirati datum 12. prosinca u 19 sati za Kraljicu Hrvatske.

Sve prisutne očekuje vrhunska zabava koju su organizatori pripremili. Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: [email protected] .

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich