Zagreb Film Festival i Zagrebačka filharmonija već četvrtu sezonu zaredom pripremaju nezaboravno iskustvo za sve filmofile i ljubitelje klasične glazbe, ali i za sve druge željne audio-vizualnih senzacija kakve neće često imati prilike doživjeti!

FIL(M)HARMONIJA

Jedni od najvećih kinematografskih klasika iz ere nijemog filma, ‘Mališan’ (The Kid) Charlieja Chaplina i ‘General’ (The General) Bustera Keatona, prikazat će se na ukupno 14 projekcija tijekom nadolazeće jeseni i zime, koje će glazbom skladanom upravo za ove filmove popratiti orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića.

Premijerne projekcije održat će se 5., 6. i 7. studenog, a reprizne izvedbe 22. prosinca, 26. siječnja, 24. veljače i 23. ožujka. Na svaki od navedenih datuma održat će se jedna projekcija ‘Mališana’ (s početkom u 18:30 sati) i jedna projekcija ‘Generala’ (u 20:30 sati).

Fil(m)harmonija

Ne propustite ovu priliku i uz čarobni spoj vrhunske glazbe i filma otisnite se na vremensko putovanje u eru nijemoga filma!

. . . . . . . . . .

Svoje ulaznice po cijeni od 60 kuna za pojedinu projekciju možete nabaviti na blagajni kina Europa, a sve dodatne informacije potražite na web  stranici kina Europa: www.kinoeuropa.hr.

Program je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here