Početna Koncerti U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića

U prodaju puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića

Koncert Zdravka Čolića

Zbog izrazito velike potražnje u prodaju su službeno puštene dodatne ulaznice za koncert Zdravka Čolića, koji će ovaj glazbeni velemajstor održati ususret Danu žena, 7. ožujka u Areni Zagreb. Svi zainteresirani u prodaji će tako pronaći novi kontingent ulaznica i dostupnih zona unutar zagrebačke arene: poseban VIP sjedenje sektor po cijeni od 170 kuna te takozvane “limited view” ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Gotovo rasprodana zagrebačka Arena i vrlo veliki interes javnosti potaknuo je organizatore da u prodaju puste novi kontingent ulaznica, kako bi što većem broju obožavatelja omogućili uživanje u koncertnom spektaklu sezone. U tu svrhu otvorene su nove opcije za sve obožavatelje koji se žele naći na koncertu.

Limitirani broj VIP ulaznica za sjedenje dostupan je po cijeni od 170 kuna, a za mjesta u neposrednoj blizini same pozornice, te “limited view” ulaznice na tribinama po cijeni od 100 kuna, koje bez obzira na svoju kategorizaciju garantirano neće narušiti vrhunski doživljaj samoga koncerta.

Čolić: Veselim se povratku u Zagreb

Vrlo veliki interes koji vlada za zagrebački koncert Zdravka Čolića nimalo ne začuđuje, jer jedna od najvećih glazbenih zvijezda s ovih prostora u posljednjih je nekoliko tjedana u potpunosti raspametila svoju vjernu publiku; prvo na koncertnom spektaklu u dupke ispunjenoj dvorani u Osijeku, a potom i kao prvi izvođač iz regije na vrhunskom nastupu u Dubaiju.

U međuvremenu, zagrebačke pripreme koncerta za doček Dana žena u punom su jeku, a po povratku iz Dubaija Čolić je otkrio da ne skriva uzbuđenje zbog svog ponovnog susreta sa zagrebačkom publikom: “Neizmjerno se veselim povratku u Zagreb i nastupu za koji se nadam da će ostati u jako lijepom sjećanju mojih fanova”.

Podsjetimo, ulaznice za koncert dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima, a sve one koji se požure na vrijeme osigurati svoje mjesto na koncertu, očekuje nezaboravni nastup glazbene ikone koja će put do srca svojih obožavatelja još jednom pronaći svojim bezvremenskim hitovima.

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here