Početna Vijesti Kultura U prodaju puštene dodatne karte za koncert „Uljepšajmo njihov svijet“

U prodaju puštene dodatne karte za koncert „Uljepšajmo njihov svijet“

Severina u LisinskomPrvi Severinin nastup pred publikom Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog probudio je ogroman interes zbog čega se više od tjedan prije samog koncerta traži karta više. Stoga su organizatori odlučili u prodaju pustiti dodatne karte za koncert kako bi svi zaljubljenici u rad trenutno najtraženije domaće glazbene zvijezde mogli uživati u njezinim najvećim glazbenim hitovima.

 

Koncert „Severina u Lisinskom“ održat će se 25. studenog 2014. u sklopu humanitarne akcije „Uljepšajmo njihov svijet“ s ciljem prikupljanja novčanih sredstava kako bi se štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra omogućio čim kvalitetniji i ugodniji boravak u bolnici.

Humanitarnu akciju „Uljepšajmo njihov svijet“ pokrenuli su Rotary klub Zagreb Gradec, izdavačka kuća Adria Media Zagreb sa svojim magazinom Story i u partnerstvu sa Severinom kako bi pomogli u obnovi soba Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra u kojoj borave štićenici s najtežim oblicima mentalnih i tjelesnih oštećenja. Smještena u dvorcu Oršić, bolnica je arhitektonski neprilagođena potrebama štićenika, stoga je cilj ove humanitarne akcije u potpunosti obnoviti 12 soba u kojima boravi čak 107 štićenika.

Trenutno najtraženija hrvatska glazbena zvijezda Severina rado se odazvala pozivu za sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Uljepšajmo njihov svijet“. „Ja sam samo jedna mala kap koja pomaže tkati ovu akciju. Spletom okolnosti imala sam priliku postati poznata osoba stoga sam presretna sam što imam priliku ovim putem pomoći djeci, kojoj je to potrebno. Zahvaljujem se ljudima koji su me predložili za sudjelovanje u ovoj akciji i što ću svojim prvim samostalnim koncertom u Lisinskom doprinijeti ovom projektu. Bit će to vrlo emotivan koncert, s mojim gostima koji su svi odreda odmah pristali gostovati, a naravno, bit će i iznenađenja.“, izjavila je Severina.

Na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog Severini će se pridružiti i Saša Matić, Goran Karan te Saša Lošić, koji će na ovaj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here