Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Eco Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Serviser (m/ž).  Mjesto rada je Zagreb. Nude se stalni radni odnos i plaća od 1200 do 1300 eura. Glavni zadaci su rad na sustavima za GPS nadzor u vozilima, digitalnu evidenciju i gospodarenja otpadom. Za posao je potrebna SSS tehničkog smjera, engleski jezik i vozačka dozvola B kategorije.  Prijave se zaprimaju na linku do 01.12.2023.

Bauhaus-Zagreb,k.d. zapošljava na poziciji Operater korisničke podrške (m/ž). Mjesto rada je  Jankomir, Zagreb. U opis posla ulazi komunikacija s kupcima i rad s reklamacijama. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, dodaci na plaću i ugodna radna okolina. Za obavljanje posla potrebna je SSS, poznavanje rada na računalu i komunikativnost. Prijaviti se možete do 01.12.2023. na link .

 Nattoni International zapošljava na poziciji Prodavač u prodavaonici lukusuznih satova i nakita (m/ž). U posao ulazi asistiranje u prodaji ,uređivanje vitrina i posluživanje kupaca.Uvjeti rada su 1100 Eura neto, neradna nedjelja i stalni radni odnos . Traži se kandidat koji je komunikativan ima završenu SSS ili VŠS i govori engleski jezik. Zainteresirani prijave pošaljite na link do 07.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž). Opis posla je komisioniranje robe, istovar i skladištenje. Poslodavac nudi redovita primanja, mogućnost rada na ugovor o radu. Za ovu poziciju traži se proaktivnost u radu i osnove rada na računalu. Zainteresirani se mogu javiti do 13.12.2023.  na link.

Mamut Fortis d.o.o. /Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u kladionici Arenabet   (m/ž). Ovaj posao se obavlja u Zagrebu (Sesvete). Glavni zadaci ove pozicije su primanje uplata  ,isplata dobitaka i tiskanje ponude klađenja . Poslodavac daje mogućnost dodatnih stimulativnih primanja, stalni radni odnos i ugodnu atmosferu . Za posao je potrebno osnovno poznavanje rada na računalu . Prijave možete do 06.12.2023. poslati na link.

Jurko-Usluge d.o.o. zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Izabranom kandidatu nude se rad na neodređeno vrijeme i mogućnost dodatne edukacije. U posao ulazi posluživanje hrane i pića i obračun blagajne. Traži se kandidat koji poznaje engleski jezik, timski je igrač i ima iskustvo rada u ugostiteljstvu najmanje 1 godinu. Mjesto rada je Zagreb. Prijave se mogu poslati na link do 28.11.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent upravljanja kategorijom (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja i mogućnost stručnog usavršavanja . Neki od zadataka ove pozicije su pripremanje analize asortimana i  pripremanje prijedloga za ulistavanje artikala. Za ovu poziciju potrebno je imati SSS-VSS  i dobro poznavanje rada u MS Officu.  Mjesto rada je Zagreb. Prijave možete do 08.12.2023. poslati na link.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava na poziciji Tapetar (ž/m). Nudi se ugovor na neodređeno uz probni rad i stimulativna primanja. U posao ulazi tapeciranje svih potrebnih dijelova, izrada raznznih vrsta brtvila.  Za obavljanje posla traži se osoba s KV/SSS koja pazi na detalje i koristi visoku razinu preciznosti u radu. Mjesto rada je Zagreb. Zaintresirani se mogu javiti na link do 26.11.2023.

Oranjegroep Employment d.o.o. zapošljava na poziciji Regruter / Djelatnik u ljudskim resursima (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene putne troškove i mogućnost napredovanja.  Neki od zadataka pozicije su provođenje referentnih i pozadinskih provjera kandidata i razvijanje opisa poslova . Traži se osoba koja aktivno poznaje engleski jezik i građevinsku industriju. Mjesto rada je Zagreb. Prijave se mogu poslati na link do 02.12.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Vodeći stručnjak za osiguranje kvalitete (m/ž). Poslodavac nudi mogućnosti za kontinuirani razvoj i dodatne novačene naknade. Traži se osoba s VSS ili minimalno VSS ili minimalno 300 ECTS bodova koja poznaje engleski jezik i ima minimalno 8 godina radnog iskustva. U posao ulazi rad u GMP/GLP okruženju i donošenje odluke o kvaliteti za gotove proizvode .  Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se može  na link do 27.11.2023.