U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Purić d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar / Dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Samobor. Nude se mogućnost razvoja i stimulativna primanja. U opis posla spada pakiranje i obilježavanje proizvoda sukladno zahtjevima kupaca i tehničke dokumentacije. Kandidat treba imati SSS i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se na link do 15.12.2023.

Office people Zagreb d.o.o. traži osobu na poziciji Strojar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi plaću 1000,00 – 1300,00 EUR neto i fleksibilnost u poslu. U opis posla ulazi priprema stroja za tisak i kontrola otiska. Idealan kandidat ima SSS i radno iskustvo na nekim od tiskarskih strojeva. Prijavite se na link do 14.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik u skladištu (m/ž).Mjesto rada je Hrvatski Leskovac. Poslodavac omogućava redovna primanja i mjesečne bonuse. Zadaci na ovom poslu su ukrcaj paketa u linijske kamione i pre-sortiranje paketa na dostavne rute. Kandidat treba znati engleski jezik na  A1-A2 razini i biti spreman an timski rad. Prijave možete poslati na link do 01.01.2024.

KTC d.d. traži osobu na poziciji Radnik na benzinskoj stanici (m/ž).Mjesto rada je Benzinska postaja Prilesje. Nudi se rad na određeno vrijeme. U opis posla spada prodaja goriva, maziva, plina u bocama te ostalih prehrembenih i nepprehrambenih proizvoda. Kandidat treba SSS (prodavač) i godinu dana radnog iskustva. Prijave možete poslati na link do 15.12.2023.

Continental Tours d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nude se plaća iznosi između 1200 i 1800 eura neto mjesečno, ovisno o iskustvu i kvalifikacijama kandidata. Kandidat na ovoj poziciji mora voditi sve aspekte rada ureda i osiguravati učinkovito poslovanje.  Za ovu poziciju potrebno je imati Certifikat za voditelja ureda turističke agencije. Prijave možete poslati na link do 21.12.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. traži osobu na poziciji Stolar (ž/m). Mjesto rada je Zagreb.Poslodavac omogućava ugovor na neodređeno uz probni rad i stimulativna primanja. Osoba na ovaj poziciji radi stolarske radove na vagonima, vlakovima i u stolarskoj radionici. Idealan kandidat ima SSS i radno iskustvo.  Prijavite se na link do 27.12.2023.

AS Kramar d.o.o.zapošljava na poziciji Administrator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nude se stalni radni odnos sa probnim rokom i konkurentna fiksna zarada. U opis posla ulazi priprema dokumentacije za računovodstvo i sortiranje računa. Kandidat treba 1-3 godine radnog iskustva i VSS/VŠS. Prijavite se na link do 18.12.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži osobu na poziciji Voditelj smjene na treningu(m/ž). Mjesto rada je Sesvete. Nude se plaća iznad prosjeka i mogućnost stalnog radnog odnosa. Radi se o pripremnom radnom mjestu na kojem se kroz 6-mjesečni dinamični trening uči sve od osnovnih do rukovodećih poslova. Kandidat treba biti timski igrač . Prijavite se na link do 20.12.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Spremačica (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nude se ugovor na neodređeno vrijeme i putni troškovi plaćeni u potpunosti. U opis posla spada dnevno čišćenje i higijensko održavanje uredskih i poslovnih prostorija. Kandidat treba odgovorna i pouzdana osoba. Prijavite se na link do 15.12.2023.

Eko Taxi d.o.o. traži osobu na poziciji Agent u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nude se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Zadaci na poziciji su telefonska i pismena komunikacija s naručiteljima i korisnicima prijevoza. Kandidat treba imati izraženu komunikativnost i spremnost na rad u smjenama. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!