U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i redovno povećavanje plaće. Traži se odgovoran  kandidat koji je timski igrač i voli usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. U opis posla spada posluživanje hrane i priprema McDonald’s burgera. Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

Auto Salon Toš d.o.o. traži osobu na poziciji Perač vozila – domar (m/ž). Nude se stalni radni odnos i rad u ugodnom okruženju. U opis posla ulazi pranje vozila samo za potrebe autosalona i održavanje radionice. Kandidat treba biti marljiva osoba koja posjeduje vozačku dozvolu B kategorije i ima završenu srednju školu. Mjesto rada je Sesvete. Prijavite se na link do 20.12.2023.

Wolt Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji Wolt dostavljač (m/ž). Poslodavac omogućava stimulativna primanja i naknadu za prehranu. Glavna zadaća ove pozicije je isporuka narudžbi korisnicima. Prethodno iskustvo nije uvjet. Kandidat treba imati uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak protiv njega i pametni telefon s podatkovnom vezom. Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se na link do 20.12.2023.

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava na poziciji Prodavač na odjelu krojenja drva (m/ž). Nude se mogućnost stalnog zaposlenja i dodaci na plaću. Neki od zadataka na ovoj poziciji su prodaja robe-elemenata iverice i rezanje ploča na strojevima. Idealan kandidat ima minimalno min. KV/SSS i timski je igrač.  Mjesto rada je Zagreb – Jankomir. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 14.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži osobu na poziciji Prodavač / Blagajnik (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. U opis posla spada rad na blagajni i posluživanje kupaca na svježim odjelima. Mjesto rada je Zagreb. Kandidat treba biti komunikativna osoba sa SSS trgovačkog ili sličnog smjera. Prijave možete poslati na link do 13.12.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. Zagreb zapošljava na poziciji Specijalist za logistiku (ž/m). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rad i mogućnost stručnog  usavršavanja. Zadaci na ovoj poziciji uključuju koordinaciju procesima testiranja i kontrolu izvoza i uvoza robe. Traži se kandidat sa SSS/VŠS tehničkog ili logističkog usmjerenja i tri godine radnog iskustva. Prijave možete poslati na link do 16.12.2023.

Manpower traži Radnika u proizvodnji (m/ž). Poslodavac omogućava stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja. Zadaci na ovoj poziciji su ručno opremanje proizvoda i kontrola kvalitete. Kandidat treba imati SSS i biti spreman na rad u 3 smjene. Mjesto rada je Zagreb (Svetice). Prijavite se na link do 27.12.2023.

Top Moda d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Trgovac (m/ž). Nude se rad u malom kolektivu i pripadnost timu. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Zadaci na ovom poslu su maloprodaja obuće i održavanje područja urednim. Kandidat treba imati SSS i osnovno poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Zagreb / Novi Zagreb / Savica. Prijavite se na link do 05.12.2023.

Superius Dizajn d.o.o. zapošljava na poziciji Stolar / Pomoćni stolar (m/ž). Poslodavac omogućava stalni radni odnos. Mjesto rada je Zagreb – Lučko. Kandidat treba imati vozačku dozvolu B kategorije i iskustvo u sastavljanju namještaja po mjeri. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 03.12.2023.

B for Business d.o.o. traži osobu na poziciji Radnik na povratu robe i etiketiranju (m/ž). Nude se iznadprosječna primanja za navedeno radno mjesto i mogućnost ostvarivanja bonusa . Kandidat treba biti strpljiva osoba s KV, NKV, ili  SSS. U opis posla spada zaprimanje kutija sa robom za razvrstavanje i etiketiranje robe. Prijavite se na link do 15.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!