Sve je spremno za 36. Tuheljsku noć! Terme Tuhelj u suradnji s Turističkom zajednicom općine Tuhelj, 28. srpnja tradicionalno slave vrhunac ljeta. Da ovo bude najluđi tulum ikad pobrinut će se Maja Šuput, neupitno najveća zabavljačica hrvatske glazbene scene. Uoči dvosatnog koncerta, atmosferu će ugrijati Kavaliri, a fešta će se nastaviti do ranih jutarnjih sati uz DJ glazbu.

Poslijepodnevni koncert u bazenu Puhačkog orkestra Lipa Tuhelj, nastup Mažoretkinja Dubrovčan, zabava uz KUD-a Đurmanec, obilje hrane i pića uz vola na ražnju, finale Well malonogometnog turnira, dječji kutak koji će razveseliti mališane i roditelje, zabavni park Semente Rajhard i atraktivan vatromet u ponoć iznad Vodenog planeta, najvećeg kupališta u kontinentalnom dijelu Hrvatske – samo su dio bogatog programa Tuheljske noći koja službeno počine u 20, a završava u četiri sata. Tradicionalno, ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Ljeto u Termama Tuhelj nastavlja se u istom ritmu – koncertima uz najpoznatija zagorska vina svake subote u okviru Art&Wine festa, splash događanjima, iznenađenjima i adrenalinskom zabavom za sve posjetitelje Vodenog planeta, a za višednevni odmor, tu je i All inclusive light paket u okviru kojeg je boravak za dvoje djece besplatan.