Orlando Fitness Grupa otvorila je svoj treći, potpuno drugačiji, kako dizajnerski, tako konceptulano i funkcionalno jedinstveni centar, a otvorenju su prisustvovali Orlandovi vjerni klijenti i prijatelji među kojima su bile i mnogi poznati poput Jure Brkljače, Marka Kutlića, Davida Temelkova i Ive Šulentić. Fitness koncept kakav se teško pronalazi i u najvećim svjetskim metropolama smješten je u samom središtu Zagreba, u sklopu uskoro u potpunosti renoviranog Branimir Centra koji će u jesen 2019. zasjati u novom izdanju – Branimir Mingle Mall, u Ulici Kneza Branimira 29 na etaži -1 te se prostire na 1500m2. Spoj dizajna prostora, vrhunske tehnologije opreme i profesionalne usluge stručnog osoblja donose jedinstveni doživljaj treninga koji ne postoji nigdje drugdje u Zagrebu pa ni u Hrvatskoj.

Organizacijski, cijeli fitness je veliki, otvoreni prostor čijim centrom dominira originalni boksački ring rađen samo za potrebe fitness centra, a koji je okružen vintage kožnim boks vrećama iz 1950-ih, velikim višemetarskim švedskim ljestvama i lounge hub prostorom za okrijepu, sastanke ili druženje i gotovo 40 m2 staklenog poda koji svim prolaznicima novog Branimira daje priliku da “škicnu” u fitness dok istovremeno po njemu hodaju. Na projektu uređenja Orlando Fitness Grupa angažirala je i poznatu kreativnu agenciju Brigada kao konzultanta za oblikovanje pojedinim dijelova centra i interijera, poput recepcije, odabira materijala i sl.

Uz navedeni centralni dio oblikovana je CARDIO zona s više od 30 traka za trčanje, eliptičkih trenažera, bicikl ergometara, veslačkih ergometara, spinning/indoor cycling bicikala, funkcionalnih cardio trenažera poput samohodnih zaobljenih traka za hodanje i trčanje, kondicijskih trenažera i slično (Intenza, Matrix, Octane, Assault, NOHrD), a na djelu za cardio trening više nema gužvanja I redova jer je osigurana velika količina cardio sprava.

U nastavku otvorenog dijela fitnessa paralelno su oblikovane 4 trenažne zonelight plate loaded – cjelina sa slobodnim utezima, olimpijskim bench klupama, trenažnim klupama i kondicijskim funkcionalnim cardio trenažerima, heavy plate loaded – cjelina s RACK-ovima, jednoručnim utezima, plate loaded trenažerima, Smith mašinama i rekvizitima za trening “ozbiljnih cura i dečki”. Sredina je rezervirana za profesionalnu liniju najviše kvalitete izotoničkih trenažera, s unilateralnim, nezavisnim pokretom te višejediničnih trenažera poput Dual Adjustable Pulley-a i 4 stack stationa (Matrix). U konačnici, gotovo 100 m2 čini profesionalno oblikovana Crossfit zona, sa nebrojenom količinom bumpera, takmičarskih girji, battle rope užadi, medicinki, slam ballova, olimpijskih šipki, pliometrijskih kutija, užadi za penjanje. U produžetku središnjeg dijela smještena je višenamjenska dvorana za različite grupne fitness programe svih modaliteta i sadržaja: klasičnih aerobik programa, funkcionalnih treninga, TRX i fitness boxinga, i vrlo zasebnih i posebnih specifičnih treninga na svili, pole šipkama i visećim obručima… Na kraju, tu je još i NOHrD dvorana za “dizajnerski” trening, opuštanje, istezanje, balans i semi private grupe

Svlačionice su velike i prostrane. S preko 200 garderobnih ormarića s elektronskim digitalnim bravicama, tailor made klupama od punog hrastovog drva, veliki finskim saunama napravljenim od biranog drveta lipe i opremljenih najsuvremenijim pećima i automatikom, 10 toaleta, 10 tuševa i beauty table kornerima.

“Zdravi i sretni ljudi, pozitivan su temelj svakog društva, i zbog toga, u vrijeme kada je kretanje kao osnova ljudske esencije svedeno na minimum, kada je funkcija lokomotornog sustava ljudi potpuno poremećena, sve svoje znanje i iskustvo moramo usmjeriti u akcije kojima ćemo važnost i svrhu tjelovježbe približiti svima” – rečenice su vlasnika i pokretača ovog projekta Orlando Lopca.

Snagu, različitost i važnost projekata Orlando Fitness Grupe, kroz kvalitetno razvijen B2B i B2C odnos, već godinama podržavaju renomirane tvrtke koje su prepoznale viziju njenog managementa i energiju njenih zaposlenika. SUPERNOVA GRUPA, REEBOK, CARWIZ, JAMNICA i RED BULL, HOK OSIGURANJE neizostavni su partneri gotovo svih akcija koje OrlandoFit već punih 20 godina donosi na hrvatsko i regionalno tržištu. Krajnji cilj podizanje svijesti o važnosti tjelovježbe, kao temelja ljudskog zdravlja.

Sa službenim radom, OrlandoFit Fitness Branimir započeo je krajem svibnja i u iznimno kratkom vremenu zaokupio pažnju brojnih, sada već aktivnih članova, i cijenjenih medija, te ušao u kandidaturu 10 najljepših fitnessa na svijetu. Ovaj centar ima i svoj jedinstveni vizualni identitet, a za potrebe brendiranja, korištene su fantastične ilustracije poznate brazilske umjetnice Stine Persson koje su se savršeno uklopile u cijelu priču.