Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Recepcionara (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 1 godinu radnog iskustva na sličnim poslovima i koji poznaje engleski jezik u govoru i pismu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

Pliva Hrvatska d.o.o. zapošljava Specijalista za digitalni dizajn (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati koji imaju dokazano iskustvo u na sličnim poslovima i izvrsno poznavanje Adobe Creative Suite, Photoshop i sl. Poslodavac nudi mogućnost surađivanja s vrhunskim stručnjacima, rad u poticajnoj okolini i rad na najsuvremenijoj opremi. Prijaviti se možete do 04.06.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Radnika na benzinskoj stanici  (m/ž). Za ovaj je posao potrebna srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, osnovno poznavanje rada na računalu i jedna godina radnog iskustva. Mjesto rada je Prilesje, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Future HR zapošljava na poziciji Marketing and Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je da kandidat ima 4 godine radnog iskustva na poslovima marketinga, turizma i prodaje te izvrsne pregovaračke i komunikacijske vještine. Možete se prijaviti do 22.06.2023. putem brze prijave.

Pro-Trade d.o.o. traži Administratora / Asistenta u prodaji (m/ž). Od kandidata se traži snalažljivost, proaktivnost, poznavanje MS alata i znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi plaću od 800€, mogućnost napredovanja i plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 01.06.2023. putem brze prijave.

Pharmacol d.o.o. zapošljava Asistenta u nabavi (m/ž). Natječaj je otvoren do 01.06.2023., a mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u zdravoj i stimulativnoj sredini, priliku za edukaciju i dodatno usavršavanje te kvartalne i godišnje prigodne nagrade. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Sancta Domenica d.o.o. zapošljava na poziciji Junior grafički dizajner (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja. Traži se kreativna i otvorena osoba, koja poznaje rad u alatima poput Adobe InDesign-a i Photoshop-a. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, priliku za daljnji razvoj karijere i stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 29.05.2023. putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Stručnog suradnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja i rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se do 11.06.2023. putem linka.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Voditelja odjela održavanja higijenskih uvjeta (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 01.06.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog prijevoza, naknadu za topli obrok, bonus za realiziranu preporuku kandidata i Multisport program. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi kompetitivnu fiksnu plaću i stimulirajuće bonuse, plaćen trening prije početka rada, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno. Možete se prijaviti do 02.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!