Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava Profesionalnog vatrogasca (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je obavljanje požarne straže pri zavarivanju i sličnim radovima s povećanim opasnostima za nastajanje požara. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

Beauty salon Patrizia zapošljava Kozmetičara – Masera (m/ž). Natječaj je otvoren do 25.08.2023. Mjesto rada je Zagreb. Radni zadaci uključuju masaže, depilacije, pedikure i manikure. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stimulativna primanja i isplatu Božićnice i Uskrsnice. Prijave se zaprimaju ovdje.

Centar automatizacijskih tehnologija – CNC d.o.o. traži Djelatnika u tehničko – proizvodnom odjelu proizvodnje CNC strojeva (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se priprema bravarskih konstrukcija, montaža opreme te srodni poslovi. Poslodavac nudi mogućnost usavršavanja, učenja novih tehnologija i usvajanje novih znanja. Prijavite se do 11.08.2023. putem linka.

Posao.hr za klijenta, domaću tvrtku s dugogodišnjom tradicijom i prisutnosti u građevinskom sektoru, zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Traže profesionalca čija je osnovna zadaća optimizacija poslovanja, osmišljavanje poslovne politike i strategije razvoja s Upravom tvrtke. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023., a mjesto rada uključuje Split i Zagreb. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

BIJELIĆ CO d.o.o. zapošljava na poziciji Terenski komercijalist za e-cigarete (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se prodaja električnih cigareta te obilazak postojećih i otvaranje novih kupaca. Poslodavac nudi  izazovan posao u dinamičnoj radnoj okolini, službeno vozilo i stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 07.08.2023. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž). Traže se komunikativne osobe koje vole raditi s ljudima. Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 16.08.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. traži Junior Category Managera (m/ž). Prijave traju do 10.08.2023. Mjesto rada je Zagreb. Traži se kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama te koji je točan, organiziran i usmjeren na ostvarivanje ciljeva. Neki od benefita koje nudi ovaj poslodavac jesu stimulativna primanja i onboarding program. Prijavite se putem linka.

Frankos Bar d.o.o. zapošljava Dostavljača (m/ž) u Zagrebu. Radi se o dostavi pizza službenim vozilom. Od kandidata se traži snalažljivost u poslu te ljubaznost u odnosu s kupcima. Poslodavac nudi  mogućnost napredovanja unutar kompanije. Možete se prijaviti do 05.08.2023. putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg direktora Operativne izvrsnosti (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak ove pozicije je aktivno sudjelovanje u implementaciji OPEX inicijativa radi poboljšanja načina rada, smanjenja troškova i održavanja razine kvalitete usluge. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 13.08.2023. putem brze prijave.

Bio-zrno d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023. U opisu posla nalazi se priprema i rad u šanku, priprema terase, rad na blagajni i aplikaciji za Wolt dostavu, posluživanje i komunikacija s gostima. Poslodavac nudi plaćen prijevoz i hranu i više bodova za svaku kupnju u bio&bio trgovinama. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Zavirite na službene stranice portala posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude. Sretno!