U utrci s vremenom i svakodnevnim obavezama izgubio se tradicionalni, svakodnevni obiteljski objed. Obiteljski ručak je doista važan zdravlje i psihu te pomaže u boljoj međusobnoj komunikaciji cijele obitelji. Djeca su sretna kada im je obitelj na okupu zbog čega će im zajednički objed pružiti pregršt sreće i sigurnosti. Znanstveno je dokazano da obiteljski objed može smanjiti rizik od nastanka dječje pretilosti te da smanjuje rizik od nastanka dječje ovisnosti o drogama.

Iako će često to teško priznati, moderne mame imaju sve manje snage i vremena za zamotavanje sarma, iskuhavanje juha ili pečenje kolača. Balansiranje između poslovnih i obiteljskih obaveza bez iznimke zna biti stresno i, složit ćete se, svakako je važnije provesti što kvalitetnije vrijeme s mališanima, osobito ako su roditelji i djeca stanovnici većih gradova.

Suvremena mama i domaćica ne mora razmišljati što će servirati na nedjeljni, obično nešto bogatiji stol, budući da postoji niz restorana u kojima će se obitelj ispričati svoje zajedničke dogodovštine, nasmijati se i osjetiti ljepotu zajedništva.

Osim poslovnih obaveza, većina roditelja popodneva provodi i u razvažanju djeca na različite aktivnosti pa bi se nedjeljni ručak doista, bez imalo grižnje savjeti, mogao preseliti u jedan nama dragi restoran. Big Mamma, kao svaka dobra mama, zasuče rukave i nedjeljom okupi obitelj te često pozove i prijatelje za stol. Za vas koji to možda još uvijek ne znate, Big Mamma Pub se nalazi u Novom Zagrebu, restoran je prijateljskog ugođaja, u hotelu Diplomat. Neke idilične, starije generacije, baš poput nas, dobro pamte besane noći koje su proveli slaveći u Big Mamma Pubu.

Važno je napomenuti da restoran pruža savršen omjer cijene i kvalitete, bilo da za vrijeme radnog vremena tražite mali predah uz odličnu hranu ili da ste odlučili provesti vrijeme s obitelji. Uvijek nasmiješeni konobari drže situaciju pod kontrolom, dok vama preostaje da se fokusirate na ono što je najbitnije – provesti vrijeme zajedno kao obitelj, nasmijani, sretni bez stresa i ne gazeći preko igračaka!

Reći ćemo i da nedjeljni ručak u Big Mamma Pubu čuva obiteljske vrijednosti i da za samo 89,00 kn po osobi dobijete prepun stol hladnih i toplih predjela, raznih salata, bogat izbor kruha, glavnih jela i deserata. Bit će tu za svakoga ponešto! Tu je velik izbor točenih piva i bogata vinska karta i, naravno, besplatan parking!

Neka vaše najljepše uspomene budu uz Big Mammu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here