Lako je znati što želiš odjenuti ako imaš mogućnost izbora. Djevojčicama i dječacima važno je da su u trendu, a njihovim roditeljima da trendovi odgovaraju vremenskim prilikama. Jedni i drugi zadovoljni su nakon netom održanog Kids Fashion Weekend Showrooma na kojemu su svoje aktualne kolekcije za jesen/zimu 2018/19. predstavili dječji dizajneri i brendovi koji su kao ultimativne trendove izdvojili toplo, udobno i chic.
Iz prvih redova novitete su sa zanimanjem pogledale i Antonija Stupar Jurkin s djecom, Maja Cvjetković, Sanja Pilić, Vladimira Spindler, te modne dizajnerice Iva Karačić, Ivana Bačelić Sajko i Dora Rubić, dok je nekadašnja hrvatska Miss Universe, a danas TV voditeljica Jelena Glišić ponovno prošetala pistom tijekom humanitarne revije za Zakladu Nora Šitum. Večer je otvorila revija hrvatskog brenda Modna kućica Dizzy koji je predstavio Glitter Glam kolekciju za svakog školarca. Trenirke i majice maskirnog uzorka i haljine s porukama ključni su komadi dnevnog looka, dok su sjajne haljine i snježno bijeli kaputić must have večernji komadi. Brend S.Oliver odjenuo je djevojčice i dječake u urbanu modernu odjeću idealnu za hladne dane, a dizajnerica Nika Valentić koja stvara iza imena Sweet Beat oduševila je magičnim komadima koji pod utjecajem sunčeve svjetlosti mijenjaju boju.
Modna kućica Dizzy
Modni brend Okaidi ne pristaje na jesensko sivilo, pa je kolekcija s vibrantnim akcentima žute kao stvorena za sive gradske ulice, a oduševljenje svih prisutnih izazvale su kolekcije tenisica Energy Lights i Swipe Lights tenisica koje je predstavio Skechers Kids i koje, da naravno, svjetle!
Okaid
Skechers Kids
Mame i kćeri prošetale su pistom majice Zaklade Nora Šitum koje su svi zainteresirani mogli nabaviti na samom događaju, a večer je zatvorila revija gošće iz Beograda NiNiA dizajnerice Sanje Konjović čiji su modeli uistinu izrađeni za malene princeze  i posebne prigode.
Zaklada Nora Šitum
NiNiA
Za dobru atmosferu pobrinuli su se Lara Carić i Elena Brnić, te plesni zbor Zagrepčanke i dečki i Plesni punktovi Zagreb, a za ljepotu svih sudionika službeni make-up pokrovitelj događanja – Učilište Profokus. Više informacija pronađite na web stranici www.kidsfashionweekend-zagreb.com te na društvenim kanalima Kids Fashion Weekenda – FB stranici Kids Fashion Weekend i Instagram profilu Kids Fashion Weekend