Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Oglasnik d.o.o. traži Sistem administratora (m/ž). Prijave traju do 15.08.2023. Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se održavanje, konfiguracija i pouzdan rad računala i računalne mreže unutar ureda. Neki od benefita koje nudi ovaj poslodavac jesu dinamično i poticajno radno okruženje te rad s najnovijom tehnologijom i sustavima. Prijavite se putem linka.

Pro Staklo Servis d.o.o. zapošljava Servisera za auto stakla (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi rad na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, dinamičan posao u uspješnom kolektivu, edukacije i usavršavanja te stjecanje novih znanja. Možete se prijaviti do 12.08.2023. putem brze prijave.

Super Igra d.o.o. zapošljava Sobara (m/ž) i  Pomoćnog kuhara (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 07.09.2023. Od kandidata očekuju organiziranost, marljivost i pedantnost, sistematičnost i brzinu u obavljanju posla, gostoljubivost i spremnost na timski rad. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Voditelja Tehničke Službe (m/ž), Administrativno-računovodstvenog referenta (m/ž) i Djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž). Poslodavac će pružiti priliku za profesionalnim postignućima te daljnjim razvojem i napretkom. Prijave se zaprimaju do 03.09.2023., a mjesto rada Zagreb. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Vrbovec. U opisu posla nalazi se slaganje i sortiranje robe na policama i u skladištu, priprema robe za izdavanje, kontrola rokova trajanja robe te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. putem brze prijave.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Glavni zadaci ove pozicije su prijem kupaca, prodaja robe iz asortimana poslodavca u poslovnici i briga o izgledu polica. Poslodavac nudi benefite poput popusta za zaposlenike, naknade za obrok i prijevoz, trinaeste plaće i prigodnih godišnjih nagrada. Mjesto rada je Zagreb, Buzin. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž). Natječaj je otvoren do 28.08.2023. Mjesto rada je Zagreb (City Center One West). Od kandidata očekuju višegodišnje iskustvo u maloprodaji i prijateljski stav prema kupcima. Poslodavac nudi popuste za djelatnike, robne bonove i premije za ostvarene prodajne rezultate. Prijave se zaprimaju ovdje.

IB Design d.o.o. traži Stilista / Prodavača (m/ž) u atelieru vjenčanica. Traže osobu sa radnim iskustvom i smislom za prodaju luksuzne odjeće. Poslodavac nudi 6 tj. godišnjeg odmora, učinke na radne rezultate te rad u dinamičnom i profesionalnom timu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Operatera u sterilnoj proizvodnji (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju SSS elektrotehničkog, strojarskog, kemijskog, farmaceutskog, prehrambenog, veterinarskog i srodnih usmjerenja. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 16.08.2023. putem brze prijave.

                                                                                                                                Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!