Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

Auto Salon Toš d.o.o. zapošljava Servisnog savjetnika (m/ž). U opisu posla nalazi se organizacija rada servisa, otvaranje i zatvaranje radnih naloga, primopredaja vozila strankama te ostali poslovi u sklopu radne pozicije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim radom 6 mjeseci. Mjesto rada je Sesvete, a prijave se zaprimaju do 03.10.2023.

Grant Thornton savjetovanje d.o.o. traži Samostalnog računovođu (m/ž). Ova osoba će preuzeti odgovornost za različite aspekte financijskog upravljanja i knjigovodstva kako bi osigurala financijsku stabilnost i usklađenost s poreznim zakonima. Poslodavac nudi primanja u skladu s tržišnim standardima te u skladu s kvalifikacijama i iskustvom kandidata. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 18.09.2023.

                                                                                                                                    Studenac d.o.o. zapošljava IT analitičara (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 11.10.2023. U opisu posla nalazi se kreiranje funkcionalnih specifikacija za unapređenje ili razvoj poslovnih sustava te kreiranje testnih scenarija i testiranje izmjena.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik na odjelu dostave (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Sesvetama. Od kandidata očekuju dobre komunikacijske vještine i razvijen timski duh. Poslodavac osigurava atraktivna primanja i bonuse, popust za zaposlenike u Metro prodavaonicama te mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 20.09.2023.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž). Opis posla uključuje prodaju goriva, maziva, plina u bocama te ostale prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Mjesto rada je benzinska postaja Prilesje, a prijaviti se možete do 30.09.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist zaštite okoliša (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se djelovanje kao podrška u razvoju, planiranju, provedbi i praćenju važećih zakonskih propisa zaštite okoliša, standarda, smjernica, sustava i procedura. Poslodavac nudi mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja te subvencioniranu prehranu. Možete se prijaviti do 01.10.2023.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Animator / Odgajatelj (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi organizacija i provođenje raznih animacijskih aktivnosti za posjetitelje parka svih dobnih skupina. Poslodavac nudi početnu plaću od 940€. Prijaviti se možete do 18.09.2023.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Operatera korisničke podrške (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Jankomir. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu i sklonost timskom radu, a poželjna je i 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i ugodnu radnu okolinu. Prijaviti se možete do 30.09.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Radnika strojarskog održavanja (m/ž) i Radnika održavanja automatiziranih sustava (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne novčane naknade i nagrade, kontinuirani rast i razvoj te pogodnosti za roditelje i one koji će to postati. Možete se prijaviti do 17.09.2023.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Od kandidata se očekuje proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te razne dodatne benefite. Mjesto rada je Novi Marof. Prijaviti se možete do 02.10.2023.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!