Riva Starr je uz Phebe Edwards potpisnik jednog od najvećih lanjskih house hitova – ‘Love Divine’ te mnogih drugih koje su obilježili večeri Dobar House. Upravo zato ove subote, 12. studenog u Petom Kupeu uveličat će proslavu 20. godišnjice djelovanja Tom Buga.

Kao majstor remiksiranja, Riva Starr je obradio neke od najvećih house hitova, a surađivao je s velikim imenima kao što su Fatboy Slim, Arthur Baker, Horace Andy i Tod Terry. Hrvatski partijaneri su ga posljednjih godina mogli najbolje upoznati na Defected Croatia festivalu u Tisnom, no ova house zvijezda nastupa i na mega festivalima poput Glastonburyja, a redovit je gost i prestižnih klubova kao što su Ministry Of Sound, Egg i Printworks u Londonu.

Objavljuje glazbu na Defected, Cajual i drugim važnim etiketama, a sam je osnivač i vlasnik Snatch! Records i Brock Wild. Riva Starr je 2019. putem svoje etikete Snatch! Records izdao i dva EP-a Tom Buga.

U dvadeset godina svoje karijere, Tom Bug je nastupao diljem Hrvatske, organizirao brojne klupske večeri osvojio razna priznanja te osnovao sad svima dobro poznati brend Dobar House.

Kao etiketa, Dobar House okuplja mlade producente iz cijelog svijeta, pretežno iz Hrvatske i regije, ali i legendarna ili relevantna međunarodna imena. Klupske večeri Dobar House su odredište ljubitelja house glazbe, posebno novih generacija clubbera, koji su postali velika obitelj nasmijanih ljudi.

Ulaznice za ovu plesnu svečanost u Petom Kupeu dostupne su putem poveznice:
https://www.entrio.hr/event/dobar-house-w-riva-starr-20-years-of-tom-bug-12234