Ne treba. To dokazuje i brend Timex koji po prihvatljivim cijenama donosi bezvremenske klasike u vašu kolekciju satova. Ovaj američki brend koji posluje još od 1854. godine, a čiji je prvi ambasador i promotor bio Mark Twain 1901. godine, i dan danas je sinonim za kvalitetu, pouzdanost, eleganciju i jednostavnost. Ako bismo iz Watch Centar ponude trebali izdvojiti jedan brend za koji smo uvjereni kako je bezvremenski, bio bi to Timex.


Bilo da je vaš stil sportski, casual ili pak malo elegantniji, u ponudi Timex satova koji inače funkcioniraju po principu izražavanja osobnosti bez previše isticanja, sigurno ćete pronaći idealan sat za sebe. Klasične boje kožnog remenja, metalno remenje ili pak doza netipičnih boja… Izbor je na vama! Ni s jednim sigurno nećete pogriješiti jer sve Timex satove krasi inovativan dizajn, superiorna izrada i najnovija tehnologija.


I za kraj, ono najbolje, mi vas častimo s 30% popusta na cijelu ponudu Timex satova od 11. do 13.10.2018., u Watch Centar poslovnicama i na webshopu www.satovi.com, za sve vrste plaćanja.

Popust se obračunava na blagajni i ne zbraja se s ostalim popustima. Popust vrijedi u svim Watch Centar poslovnicama te se odnosi na sve vrste plaćanja.

Dana 14.10.2018.g. akcija vrijedi samo na webshopu www.satovi.com.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i obogatite svoju kolekciju satova jednim bezvremenskim Timex modelom.