Foto: PRESSOVAN

Ljubav
Male nesuglasice između vas i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim reagiranjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredotočite na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osjećati bolje i biti zadovoljni.

Karijera
Domaća kućna sreća ovaj će vam tjedan biti glavna preokupacija. Radovi u kući li tihe djelatnosti iz mirnih prostora događat će se i spontano i organizirano. Oni koji idu nekamo na posao funkcionirat će s nešto manje snage.

Zdravlje i savjet
Zanemarite brigu oko sitnica.

BIK

Ljubav
Bit ćete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, brzo ćete nekog naći. Barem za ugodna razgovor. Mladi među vama mogli bi se zaljubiti, no i stariji će biti skloni istom. Već vezani bit će zadovoljni i uživati u svojoj tihoj sreći.

Karijera
Bit ćete spretni u obavljanju poslova, ali nespretni izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudite biti što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kao baš ne morate. Samo radite po pravilima.

Zdravlje i savjet
Čovjek je čovjeku lijek.

BLIZANCI

Ljubav
Bit će malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može potaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti među ljudima i dosta pričati.

Karijera
Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvježit će kako vas, tako i način na koji radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove ideje sa suradnicima.

Zdravlje i savjet
Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

RAK

Ljubav
Privlačit će vas sve što je skriveno, a mnogi će se kupati u znoju zbog mogućnosti tajne ljubavne veze. Strasti vam neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.

Karijera
Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite.

Zdravlje i savjet
Ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta.

LAV

Ljubav
Netko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete dvojiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u vezama bit će dobro.

Karijera
Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete planirati.

Zdravlje i savjet
Boravkom u prirodi napunite baterije.

DJEVICA

Ljubav
Bit ćete zavodljivi, u svakom trenutku spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo.

Karijera
Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

Zdravlje i savjet
Ovih dana ćete i sebi i drugima biti lijepi.

VAGA

Ljubav
Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.

Karijera
Ne želite se baviti glupostima, ali zaostatke ćete morati rješavati. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao dio posla kroz koji trebate proći da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg. Umjetnici će ovih dana briljirati.

Zdravlje i savjet
Uživajte u životu.

ŠKORPION

Ljubav
Intelektualna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo navodit će vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne inzistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Ova sad vam ne idu na ruku.

Karijera
Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će obojani stresom. Prihvatite to kao borbu.

Zdravlje i savjet
Neki će preuređivati svoj dom.

STRIJELAC

Ljubav
Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povuči u osamu svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.

Karijera
Tihi rad bit će i dalje vaša najdraža opcija. Ono što radite činit ćete mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi. Bit će i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

Zdravlje i savjet
Mogući su bogati snovi.

JARAC

Ljubav
Veselje zbog stvari koje su vam drage, ugodne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće da doživite ovih dana. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete sretni.

Karijera
Vaše financije napokon će se koliko toliko stabilizirati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih suradnji, a neke od njih zaista će vam se svidjeti. Povežite se s mogućim kolegama i radite zajedno. Tako će učinak biti veći.

Zdravlje i savjet
Tko može, neka putuje.

VODENJAK

Ljubav
Igrat ćete na kartu zavođenja, erotike i seksa. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumijevanje i kaos. Zato šutite i jednostavno volite.

Karijera
Izvrsno su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržat ćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Mnogima ćete biti pravo osvježenje.

Zdravlje i savjet
Idite tamo gdje vam je dobro.

RIBE

Ljubav
Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

Karijera
U situacijama kad osjećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmjeriti u konstruktivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.
Zdravlje i savjet
Ovaj put budite realist.

Osobe rođene u ovom tjednu:
7.8. Goran Vlaović, nogometaš
8.8. Roger Federer, tenisač
10.8. Antonio Banderas, glumac

1 Komentar