OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotočiti na zajednički boravak u svakodnevici. Neće vam više biti potrebne atrakcije. Bit će dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mjesto gdje ćete biti sami.

Karijera

Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Moguće je da će provokatori otići na godišnji, pa će svima biti lakše. Neki će morati pozavršavati zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

Zdravlje & savjet

Bit će vam potrebno više sna i odmora.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Kako tjedan bude odmicao, vi ćete primijetiti da se vaši osobni odnosi počinju poboljšavati. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smjelije pristupate osobama suprotnog spola. Oni koji već jesu u vezi bit će još bliži jedno drugome.

Karijera

Malim koracima napredovat ćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživat ćete u otkrivanju i spoznajama, a nerijetko ćete s oduševljenjem pričati što ste shvatili. Oni koji uče vjerojatno će biti na dobitku.

Zdravlje & savjet

Budite otvoreni i bez predrasuda.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Tijekom ovog tjedna vi ćete vjerojatno malo „ohladiti“. Sve će vas više zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, potrudite se sve izgladiti nekim malim darom.

Karijera

Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U usporedbi s drugima oko vas, vi ćete djelovati sigurno i stabilno. Samo nastavite dalje.

Zdravlje & savjet

Provjerite stanje svog bicikla.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog spola. Pored toga, bit ćete vrlo atraktivni i poduzetni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama bit će sasvim dobro.

Karijera

Nakon što dobijete potrebne informacije, krenut ćete u akciju još predanije. Ovo je vjerojatno vaših pet minuta kad počinjete ostvarivati svoje snove. Nećete zaboraviti niti jedna detalj, niti jedan plan koji ste dugo kovali.

Zdravlje & savjet

Pazite da ne pregorite. Vježbajte jogu.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Možda ste mogli učiniti i više, ali nema razloga za biti nezadovoljan. Sad ćete svoje snage usmjeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam opet ide u prilog.

Karijera

Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete se trebati naći u novoj ulozi. Trebat će vam neko vrijeme da se prilagodite. Nemojte žuriti.

Zdravlje & savjet

Budite otvoreni za različite prijedloge.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Tijekom ovog tjedan vaši će se osobni odnosi vidno poboljšati, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nježnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača.

Karijera

Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu procijeniti vaše zasluge. Neki će dobiti lijepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i promaknuće. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite i uživajte u tome.

Zdravlje & savjet

Idite u prirodu i opustite se.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Tijekom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačat će. Oni koji su još sami neće inzistirati na izlascima, dok će vezani sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

Karijera

Izaći će na vidjelo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vjetar u leđa vama, ali i pokrenut će posao u novom smjeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od povjerenja i onaj (ona) koji budi nadu da se može naprijed.

Zdravlje & savjet

Kad već vodite stvar, vodite je dobro.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

U idućim danima vama će se konačno početi otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete ili što vas voljena osoba opet počinje podržavati. Počet ćete disati punim plućima i dopustiti sebi više uživanja.

Karijera

Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivat ćete se s ljudima i novim suradnicima beže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmjenjivati sve brže, a njihova primjena neće biti nemoguća. Pred vama su lijepi poslovni dani.

Zdravlje & savjet

Budite ono što jeste.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Malo po malo vi ćete svoje osobne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmjenjujete nježnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih prolaznih ljubavnih tranzita.

Karijera

Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobjede. Ove promjene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete vidjeti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način bit će stabilno.

Zdravlje & savjet

Neki se sve više zanimaju za misterije.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

U idućim danima vaši će se osobni odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Organizirajte neki izlet ili putovanje. Bit će vam lijepo.

Karijera

Konačno će se drugi „poroditi“. Informacije koje ste već neko vrijeme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samoj operativnoj razini posla, pa ćete početi raditi lakše, jasnije i znat će se što je čiji zadatak.

Zdravlje & savjet

Vi uvijek trčite maraton, a ne kratku prugu.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mjesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

Karijera

Napokon možete sve u vezi posla sagledati u cjelini. To će vam razbistriti pogled i definirati plan za dalje. Posla će biti mnogo, a dosta toga ovisit će o vama. Utoliko ćete osjećati i teret odgovornosti, no radit ćete dobro.

Zdravlje & savjet

Vodite više računa o prehrani.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Ovih dana polako ćete se početi distancirati od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostat će na površnoj razini.

Karijera

Stići će potrebne informacije i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete zadovoljni.

Zdravlje & savjet

Uzmite sve ono što vam se nudi.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

22.7. Danny Glover, filmski glumac
23.7. Vladimir Prelog, znanstvenik
28.7. Arsen Dedić, glazbenik

Horoskop.hrFoto:PRESS