OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Zasićenje izlascima usmjerit će vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

Karijera

Tehnika da se jednim udarcem ubiju dvije muhe ovaj put neće sasvim upaliti, no vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

Zdravlje & savjet

Naspavajte se.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Vaše strasti neće biti ništa manje nego prije, no ojačat će i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite sredinu.

Karijera

Funkcionirat ćete poput sportaša koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja. Također ćete dobro surađivati s drugima.

Zdravlje & savjet

Usvojite neku od tehnika relaksacije.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Elokvencija i otvorenost bit će vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

Karijera

Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate.

Zdravlje & savjet

Možete se dobro zabaviti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realist nego idealist. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

Karijera

Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da s eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

Zdravlje & savjet

Čovjek je čovjeku lijek.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjet ćete.

Karijera

Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

Zdravlje & savjet

Ne pretjerujte s hranom.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

Karijera

Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put. Vjerujte svom

Zdravlje & savjet

Povežite se bolje s ljudima.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Činit će vam se da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. To će vas živcirati i rastužiti. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni vaša ljubavna meta.

Karijera

Nakon što ste riješili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i sviše ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ovaj tjedan. Zato zasučite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

Zdravlje & savjet

Prošetajte prije spavanja.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu također neće mnogo izlaziti, pa će najvjerojatnije ostati sami.

Karijera

Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazat će se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mjestu morat će obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

Zdravlje & savjet

Baterije ćete napuniti sportom.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Oni koji vole voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

Karijera

Brzina kojom ćete djelovati na radnom mjestu bit će fascinantna. To je posljedica toga što vi točno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

Zdravlje & savjet

Dva para očiju vide više nego jedan.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Izdržite u miru prvi dio tjedna. Druga polovina tjedna donosi povoljnije ljubavne utjecaje kad ćete opet lakše naći zajednički jezik s voljenom osobom. Ipak, pazite da katkada ne reagirate preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro.

Karijera

Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće niste nadali.

Zdravlje & savjet

Sad ste već na konju.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio tjedna ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Bit će lijepih susreta, ali malo rjeđe. Ne zamarajte se s previše pitanja.

Karijera

Zamišljat ćete sebe u ulozi onog koji vodi cijelu stvar i nećete biti daleko od istine. Jedino vremenski to neće biti potpuno točno. Treba odraditi još neke detalje kako bi dospjeli tamo gdje vam je mjesto. Činite to po pravilima struke.

Zdravlje & savjet

Vodite računa o kriterijima u svemu.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

U prvoj polovini tjedna još ćete trebati izdržati poneku frustraciju, a onda, od sredine tjedna počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će neka vaša ljubavna očekivanja biti ispunjena. Ipak, neće to još biti bajka. Treba se više otvoriti.

Karijera

Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.

Zdravlje & savjet

Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

8.10. Matt Damon, glumac
9.10. John Lennon, glazbenik
13.10. Sacha Baron Cohen, komičar

Horoskop.hr