horoskop-15_211OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Manjak interesa za ljubav rezultat je toga što vas sada ljubavne planete mimoilaze. Oni koji su u duljim vezama primijetit će da su se malo distancirali od partnera ili obratno. Vrijeme je dobro za unutrašnje introspekcije i analize u samoći.

Karijera

Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćete trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvaćate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

Zdravlje&Savjet

Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Znate da možete više i bolje, ali to ne ovisi samo o vama. Nitko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jest i vidjet ćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahtjeva možete biti sasvim sretni.

Karijera

Kako tjedan bude odmicao, primijetit ćete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi raditi s više zadovoljstva. Vaše ideje bit će dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

Zdravlje&Savjet

Budite ono što jeste.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabrit će vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu unijeti dašak svježine kroz odlazak na neko zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami trebali bi češće izlaziti iz kuće. Bit će im bolje među ljudima.

Karijera

Bit će previše želja i premalo prilika za njihovo trenutačno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vrijeme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će možda malo pričekati.

Zdravlje&Savjet

Nemojte biti nestrpljivi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog „sporta“. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm.

Karijera

Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

Zdravlje&Savjet

Nemojte zanemariti redovan san.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

Karijera

Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih potaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija bit će im najbolji vodič.

Zdravlje&Savjet

Raste vaš interes za alternativu.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama bit će uglavnom dobro.

Karijera

Vrijeme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučen rad. Kako ovo nije svojstveno vašoj prirodi, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sjedite i predano radite bez brbljanja i buke.

Zdravlje&Savjet

Tko ima umjetničkih ideja, neka se izrazi.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Bit će vam lijepo. Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete.

Karijera

Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

Zdravlje&Savjet

Osigurajte si više vremena za dobar san.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primijenite njegov (njen) savjet.

Karijera

Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procijenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizirate sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

Zdravlje&Savjet

Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Obiteljski izazovi će dobrim dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.

Karijera

Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Niste baš perfekcionist po prirodi, ali ćete potražiti sve informacije koje bi vam u tome mogle pomoći.

Zdravlje&Savjet

Ne zaboravite cjelinu, jer istina je cjelina.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Pred vama su dani malih iskušenja s kojim ćete se suočavati bez odgode. Potrudite se u svakom trenutku slušati svoj unutrašnji glas koji će vas navoditi na postupke bez grešaka. Tako ćete izbjeći suvišna objašnjavanja i sačuvati energiju.

Karijera

Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče bit će uspješni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

Zdravlje&Savjet

Ustrajte kao i uvijek.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Neobavezna druženja uz kavicu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bit ćete ugodno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete u potpunosti pokazati ono što osjećate. Bit će to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

Karijera

Predlagat će vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Surađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

Zdravlje&Savjet

Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtijevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolazit će prve krize u kojim će trebati pokazati mnogo razumijevanja i tolerancije za drugu stranu.

Karijera

Radna atmosfera na poslu zahuktat će se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negdje su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

Zdravlje&Savjet

Opuštajte se uz finu glazbu i gimnastiku.

OSOBE ROĐENE U OVOM TJEDNU:

2.9. Salma Hayek, glumica
4.9. Dado Topić, pjevač
8.9. Peter Sellers, glumac

Horoskop.hr